Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strømsgodset vinner aldri på Gjemselund

KONGSVINGER (NTB): Strømsgodset reiste seg og spilte mye bedre enn i 1-7-tapet for Rosenborg søndag. Men det holdt ikke. Kongsvinger vant på hjemmebane, slik de pleier å gjøre mot drammenslaget. 2-1 ble det til slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette er fjerde gangen jeg er her som trener, og hver gang er det blitt tap, sukket Strømsgodsets trener Dag Vidar Kristoffersen etter kampen.

- Men dette er i hvert fall den kampen vi har vært nærmest. Enkelte steder er det rett og slett vanskelig å ta poeng, og dette er ett av dem.

Hans motpart Per Anders Sjøvold var blidere.

- Nå har vi slitt med skader i hele år. En periode hadde vi bare elleve friske spillere. Likevel har vi ikke kjøpt nye, bare solgt. Og gutta vi har igjen, gir seg ikke. Det kommer stadig nye og tar ansvar, sa en stolt Sjøvold.

Men Strømsgodset åpnet best i begge omganger på Gjemselund. Drammens-laget holdt bare ikke så lenge. Etter ti minutter av første omgang tok hjemmelaget over, og produserte sjanse på sjanse. Til slutt scoret Sven Erik Sætre etter innlegg fra Ludwig Ernstsson, og snudde dermed måten radarparet vanligvis samarbeider på.

I andre omgang var gjestene tidlig på farten igjen, og Kenneth Karlsen utlignet med hodet etter corner.

Men det holdt ikke, for Kongsvinger syntes den oppskriften var så god at de kopierte den. Bare to minutter etter Strømsgodsets utligning nikket Andreas Alm et hjørnespark i mål, og ble matchvinner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!