Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strømstad blir trolig i Start

Agenten røper.

(Dagbladet.no): I fjor sommer var Fredrik Strømstad klar på at han ville stikk dersom Start rykket ned. Nå tyder mer og mer på at midtbanespilleren blir med ned i 1. divisjon likevel, skriver Fædrelandsvennen.

Agent Stig Lillejord sier det rett ut:

- Jeg tror Fredrik spiller for Start i vår.

Strømstad har i første rekke ønsket seg utenlands, og var på treningsopphold i den franske toppklubben Rennes i desember. Også Rosenborg har vært interessert, men den ballen ble lagt død i går da fungerende sportssjef Erik Hoftun sa at Strømstad ikke lenger var interessant.

Ifølge Lillejord øker sjansene hver dag for at 25-åringen blir i Start.

- Jeg er ikke bombastistisk, men ser ikke for meg at det vil skje noe konkret med Fredrik før det internasjonale overgangsvinduet stenger 31. januar. Etter det vil vi vurdere tilbud som måtte komme, men som jeg har sagt hele tiden, er da Start vel så aktuelt som andre klubber, sier han til Fædrelandsvennen.

BLIR I START?: Fredrik Strømstad var fast bestemt på å forlate Start, men nå blir det stadig mer sannsynlig at midtbanespilleren vil hjelpe klubben opp i Tippeligaen igjen. Foto: SCANPIX
BLIR I START?: Fredrik Strømstad var fast bestemt på å forlate Start, men nå blir det stadig mer sannsynlig at midtbanespilleren vil hjelpe klubben opp i Tippeligaen igjen. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media