Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Strømstad erstatter Grindheim

VIF-spiller trolig ute.

PRAHA (Dagbladet.no): Christian Grindheim har mistet landslagets to siste treninger på grunn av en lei forkjølelse.

Det betyr at han mest sannsynlig ikke spiller i kveld.

Åge Hareide holder kortene skjult på om VIF-spilleren kan rekke kampen, men forteller til Fædrelandsvennen at han allerede har bestemt seg for hvem som eventuelt stepper inn i par med Kristofer Hæstad på midten.

- Fredrik, sier Hareide til avisa.

To landskamper

Det er Fredrik Strømstad (23), Start-spilleren, som bare har startet én landskamp. Han fikk sin andre match med flagget på brystet da han kom inn som innbytter mot Tsjekkia lørdag.

Likevel finner Hareide flere grunner til å velge Strømstad framfor Jan Gunnar Solli.

- Vi må ha spillere som er gode til å ha ballen i beina. Dessuten har han gode relasjoner med Doffen fra Start, sier Hareide til avisa.

INN PÅ MIDTEN: Fredrik Strømstad starter på midtbanen sammen med Kristofer Hæstad, hvis ikke Christian Grindheim blir spilleklar. Foto: SCANPIX
INN PÅ MIDTEN: Fredrik Strømstad starter på midtbanen sammen med Kristofer Hæstad, hvis ikke Christian Grindheim blir spilleklar. Foto: SCANPIX Vis mer

Strømstad selv forberedte seg i går bare på å trene, han tror ikke han får sjansen fra start.

- Jeg tror Christian blir frisk, sier Start-teknikeren til avisa.

Årst i bakhånd?

Også overfor TV 2s «God Morgen Norge» bekrefter landslagssjefen at Strømstad er nærmest en plass på laget, skriver VG Nett. Hareide slår også fast at Jon Inge Høiland og Thorstein Helstad overtar høyresida fra Andre Bergdølmo og Solli, akkurat slik Dagbladet.no skrev for to dager siden.

På telefon fra Praha antyder Norge-treneren at John Carew og Steffen Iversen fortsetter som spissduo, og at laget stort sett blir det samme som det som sviktet på Ullevaal.

- Vi har Ole Martin Årst i bakhånd, sier Hareide.

Debatt

Enig med Hareide om Fredrik Strømstad og spissduoen?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling