- Strømstad har fått et løft

Landslagskollega Høiland er imponert.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Jon Inge Høiland er tilbake i Malmö etter en kort bundesliga-karriere. Men landslagsbacken har også fått med seg en del Tippeliga-fotball.

- Jeg har fått med meg et par serierunder nå i alle fall, sier han til Dagbladet.no.

Han trekker fram et par spillere som positive overraskelser:

- Jeg synes det er gøy at Daniel Nannskog gjør det så bra. Jeg husker ham godt fra Sverige, men så har han jo vært «borte» en stund, sier han om Stabæk-spissen.

Løft for Strømstad

En annen spiller han har lagt merke til, er Fredrik Strømstad.

- Han har hatt et skikkelig løft - i alle fall på landslaget. Jeg har ikke sett så mye av Start, og vet jo at de har slitt, sier Høiland.

Men mot Paraguay kunne høyreback Høiland studere kantspiller Strømstad på nært hold, og lot seg imponere av spillet han leverte.

Strømstad selv jogget rolig omkring på Ullevaal i dag. Han spilte nesten hele kampen da Start tok sin første hjemmeseier i går.

- Det betyr ekstra selvtillit inn i laget. Men vi må bare fortsette som før, sier han om det hele Kristiansand håper var et vendepunkt i går.

I tillegg sliter han med en skade.

- Han har en ankelscene som er litt overbelastet, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

- Gikk bra i perioder

Strømstad sier han ikke har tenkt så mye på Sør-Korea-kampen torsdag foreløpig, utover at det blir god matching mot et VM-klart lag.

Start-spilleren fikk skryt av Åge Hareide etter kampen mot Paraguay sist uke.

- I perioder synes jeg det gikk bra, sier Strømstad til Dagbladet.no.

• Din mening: Er du enig med Høiland i rosen av Strømstad?

FÅTT ET LØFT: Fredrik Strømstad imponerte landslagskollega Jon Inge Høiland mot Paraguay.
BOR I KOFFERTER: Jon Inge Høiland er på flyttefot tilbake til Sverige etter en vår i Tyskland. - Alt står hos svigers på Kongsvinger. Vi har levd i kofferter siden januar, sier han.