Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strømstad lokkes med Start-millioner

Landslagsspilleren stikker likevel fra Sørlandet.

(Dagbladet.no): Ved sesongslutt til høsten er Fredrik Strømstad bosmannspiller i Start. Det prøver sørlandsklubben å forhindre ved å tilby landslagsspilleren en ny avtale som strekker seg fram til 2009, skriver Fædrelandsvennen.

Den nye kontrakten hevdes å gi 26-åringen ei årslønn på omlag tre millioner kroner, drøyt fire ganger mer enn han har i dag.

- Han vil bli en av dem som tjener best i Start dersom han forlenger, sier Start-direktør Jan Oddvar Skisland til sørlandsavisa.

Strømstad skriver neppe under, han sier til avisa at ingenting er forandret. Det betyr at han fortsatt ønsker seg vekk fra Start og adeccoligaen - seinest etter neste sesong.

- Start må gjerne komme med et tilbud, men det er ikke penger det handler om. Det er en drøm om å hevde seg i en bedre liga enn eliteserien som gjør at det å komme seg ut fortsatt er førsteprioritet, sier agent Stig Lillejord til Fædrelandsvennen.

Strømstad trente med franske Rennes før jul, samtidig som RBK sto klar med et tilbud som de seinere trakk tilbake.

Det norske overgangsvinduet stenger i slutten av mars, i størsteparten av Europa åpnes det først for kjøp og salg igjen i juli.

LAR SEG IKKE FRISTE: Start ønsker å plusse ett år på avtalen til Fredrik Strømstad, mot at 25-åringen får superlønn på Sørlandet. Foto: Scanpix
LAR SEG IKKE FRISTE: Start ønsker å plusse ett år på avtalen til Fredrik Strømstad, mot at 25-åringen får superlønn på Sørlandet. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media