Strømstad takker nei til Skandinavia

Selv om Start er i dialog med RBK.

(Dagbladet.no): Starts spiller Fredrik Strømstad ønsker seg fortsatt utenfor Skandinavia. Dermed sier han nei til tilbud fra skandinaviske klubber i alle fall fram til det internasjonale overgangsvinduet lukker 31. januar.

-  Skandinaviske og norske klubber er ikke aktuelle så lenge det internasjonale overgangsmarkedet er åpent. Ingenting har endret seg her, sier agent Stig Lillejord til fvn.no.

Dersom han ikke skulle få de rette tilbudene innen utgangen av januar, gjør Strømstad en ny vurdering. Det norske overgangsvinduet er åpent ut mars.

- Vi vil ta en ny vurdering etter 31. januar dersom det ikke er blitt noen avtale med en utenlandsk klubb. Men så lenge det ikke ble EM, som hadde krevd at Fredrik hadde spilt på høyeste nivå for å bli aktuell, kan han like godt fortsette i Start som å velge en annen klubb i Skandinavia, sier Lillejord.

Strømstad har kontrakt med Start ut neste sesong. Rosenborg har meldt sin interesse, og klubbene er i dialog.

- Vi håper å komme til enighet med Rosenborg om en overgangssum, sier Starts sport- og mediedirektør Svein Mathisen til Dagbladet.no.

Men en eventuell flytting til Trondheim blir altså neppe aktuelt før i februar.

• Mathisen opplyser samtidig at Start fortsatt ikke har fått noen konkrete bud på Kristofer Hæstad.

VIL UT I EUROPA: Fredrik Strømstad drømmer om proffspill utenfor Skandinavia. Derfor takker han trolig nei til blant annet Rosenborg - i alle fall fram til 31. januar. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
VIL UT I EUROPA: Fredrik Strømstad drømmer om proffspill utenfor Skandinavia. Derfor takker han trolig nei til blant annet Rosenborg - i alle fall fram til 31. januar. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer
INGEN BUD: Start har ikke mottatt konkrete bud på Kristofer Hæstad foreløpig.