Strømstad takker nei til Skandinavia

Selv om Start er i dialog med RBK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Starts spiller Fredrik Strømstad ønsker seg fortsatt utenfor Skandinavia. Dermed sier han nei til tilbud fra skandinaviske klubber i alle fall fram til det internasjonale overgangsvinduet lukker 31. januar.

-  Skandinaviske og norske klubber er ikke aktuelle så lenge det internasjonale overgangsmarkedet er åpent. Ingenting har endret seg her, sier agent Stig Lillejord til fvn.no.

Dersom han ikke skulle få de rette tilbudene innen utgangen av januar, gjør Strømstad en ny vurdering. Det norske overgangsvinduet er åpent ut mars.

- Vi vil ta en ny vurdering etter 31. januar dersom det ikke er blitt noen avtale med en utenlandsk klubb. Men så lenge det ikke ble EM, som hadde krevd at Fredrik hadde spilt på høyeste nivå for å bli aktuell, kan han like godt fortsette i Start som å velge en annen klubb i Skandinavia, sier Lillejord.

Strømstad har kontrakt med Start ut neste sesong. Rosenborg har meldt sin interesse, og klubbene er i dialog.

- Vi håper å komme til enighet med Rosenborg om en overgangssum, sier Starts sport- og mediedirektør Svein Mathisen til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer