Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Strømstad vil bli i Start

Og Start vil ikke selge til RBK.

(Dagbladet.no): Rosenborg har meldt sin interesse for Start-spiller Fredrik Strømstad, og en prislapp på omtrent 12 millioner kroner er antydet for landslagsspilleren.


Nå sier Strømstad selv at han vil bli i Start.

- Jeg har tre år igjen av kontrakten min med Start, så dett er ikke noe jeg tenker på, sier Strømstad til fevennen.no.

Og selv om han synes det er smigrende å være ønsket, tror han ikke det blir flytting til Trondheim i denne omgangen.

- Sånn jeg ser det nå, er det ikke aktuelt. Jeg har ikke tenkt noe på det, og ser min fremtid i Start.

Start er heller ikke spesielt lystne på å selge en av sine viktigste spillere midtveis i sesongen.

- Ønsker ikke å styrke Rosenborg

- Slik jeg ser dette er det ikke aktuelt å selge ham til Rosenborg. Vi ønsker ikke å gi dem vår motor og styrke dem vesentlig og svekke oss selv vesentlig, sier Starts styreformann Erik Solér.

ETTERTRAKTET:FredrikStrømstad har imponert i landslagstrøyen i vår, og RBK vil ha sørlendingen. Men Strømstad selv vil bli i Start. Foto:Scanpix
ETTERTRAKTET:FredrikStrømstad har imponert i landslagstrøyen i vår, og RBK vil ha sørlendingen. Men Strømstad selv vil bli i Start. Foto:Scanpix Vis mer

Per Mathias Høgmo bekrefter overfor Adresseavisen at RBK ønsker Fredrik Strømstad.

-Vi har rettet en henvendelse til Start om de kan være villig til å selge Fredrik til oss. Vi fikk til svar at de kontakter oss dersom det blir aktuelt. Vi kommer ikke til å foreta oss mer i den forbindelse, sier RBK-treneren.

•Din kommentar: Bør Strømstad gå til RBK?

<B>KUNNE BLITT LAGKAMERATER:</B>Fredrik Strømstad og Per Ciljan Skjelbred kunne utgjort en strålende midtbaneduo. Men Strømstad tror ikke han blir RBK-spiller.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling