Viasats studio under Champions League-semifinalen

Studioet alle snakker om:
- Årets tv-øyeblikk

Viasats studio går verden rundt dagen etter Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble en spennende siste kamp i Champions Leagues semifinaler onsdag kveld. Liverpool tok seg til finale etter 7-6 sammenlagt.

Det ble naturligvis feiret deretter, og midt oppi det hele sto programleder Jan Åge Fjørtoft og de tidligere Liverpool-spillerne John Arne Riise og Jamie Carragher.

Midt i jubelen fikk de intervjuer med Liverpool-stjerner på løpende bånd.

Elektrisk stemning

På sosiale medier blir situasjonen blant annet omtalt som «årets tv-øyeblikk», og Viasat høster mye skryt for TV-bildene.

- Det er jo et bevis på at vi klarte å formidle den atmosfæren på stadion, og at det er det folk er mest glad for i dag. Der og da var det en fantastisk atmosfære og helt elektrisk stemning. Tilbakemeldingen er at folk følte nærværet, sier Fjørtoft til Dagbladet.

Rett bak Viasats studio på indre bane, feiret Liverpool-stjernene sammen med fansen. En etter en var de innom Fjørtoft og co; Kaptein Jordan Henderson, Virgil van Dijk og Mohamed Salah.

Respekt for Klopp

Det er sjelden man får så mange stjerner som perler på en snor etter en Champions League-kamp. Manager Jürgen Klopp kom også bort og serverte klemmer til Fjørtoft, Carragher og Riise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer