Sturridge forlenget avtalen med Liverpool

Skal være snakk om fem år.

FEM ÅR TIL: Daniel Sturridge forlenget i kveld sin avtale med Liverpool. Ifølge The Guardian skal det dreie seg om fem år. Foto: AFP PHOTO / OLLY GREENWOOD
FEM ÅR TIL: Daniel Sturridge forlenget i kveld sin avtale med Liverpool. Ifølge The Guardian skal det dreie seg om fem år. Foto: AFP PHOTO / OLLY GREENWOODVis mer

Landslagsangriper Daniel Sturridge (25) inngikk fredag en forlenget avtale med Liverpool.

Merseyside-klubben har ikke bekreftet lengden på den nye kontrakten, men ifølge storavisen The Guardian er det snakk om fem år. Sturridge er dermed bundet til Anfield fram til 2019.

- Det er en stor, stor dag i livet mitt å kunne binde framtiden min med klubben. Jeg er takknemlig for å få denne muligheten. Alle i klubben har vært fantastiske, så det var en enkel avgjørelse, sier Sturridge til Liverpools nettsted.

Vil vise mer Den engelske angriperen står med 36 mål på 52 kamper for Liverpool. Han kom til storklubben fra Chelsea i januar 2013. Sturridge har mistet de seks siste kampene for rødtrøyene på grunn av en lårskade.

- Jeg har ikke vist alt jeg kan. Det jeg har gjort til nå, er bare starten for min del, lover Sturridge.

Svak seriestart Liverpool har startet sesongen tregt og svært ordinært. Klubben ligger på 14.-plass i Premier League og er ni poeng bak serieleder Chelsea. Forrige sesong var Liverpool svært nær å vinne sitt første seriemesterskap siden 1990.

- Vi var veldig nær suksess. Å ikke vinne ligaen var en bitter pille å svelge, men det var bare en smakebit for fansen. Alle i Liverpool ønsker suksess og trofeer. Det er det denne klubben handler om, sier Sturridge.

(NTB)