Sturridge frykter at skadene er arvelige: - Jeg er sårbar for muskelskader

Sliter med skader.

SKADET: Liverpools storscorer Daniel Sturridge. Nå frykter han at skadene er arvelige. Foto: AFP PHOTO/LINDSEY PARNABY
SKADET: Liverpools storscorer Daniel Sturridge. Nå frykter han at skadene er arvelige. Foto: AFP PHOTO/LINDSEY PARNABYVis mer

I et ferskt intervju introduserer Liverpool-spissen Daniel Sturridge en urovekkende teori rundt sin skadeutsatte kropp.

Iallfall kan det tolkes slik av Anfield-klubbens tilhengere. De har savnet sin stjernespiss i de aller fleste kampene denne sesongen.

- Jeg spiller kampene mine så bra jeg kan, men jeg har hatt uflaks denne sesongen. Kanskje er det kroppstypen min, kanskje er det (skadene) arvelig. Min onkel Dean hadde mange muskelskader da han spilte, akkurat som min onkel Simon. Til og med min far hadde dem da han spilte, sier Sturridge i et intervju med Talksport, gjengitt av Aftonbladet.

- Kanskje det er karibiske vibber. Jeg er sårbar for muskelskader, spekulerer Liverpool-spissen.

Han har bare spilt tre kamper og scoret ett mål siden sesongstarten i august. I Sturridges fravær har mye av ansvaret hvilt på Mario Balotelli, som ikke har levert som forventet.

- Mario har vært under lupen, slik du alltid vil være når du spiller for en stor klubb. Han er en flott fyr, og noen ganger er han misforstått. Det er vanskelig å komme til en ny klubb. Det «klikker» ikke umiddelbart, sier Sturridge om lagkameraten.

(NTB)