DÅRLIGE NYHETER: Daniel Sturridge må belage seg på nok en lang periode på sidelinja etter å ha pådratt seg en rift i en hoftemuskel.Foto: EPA/PETER POWELL/ NTB Scanpix
DÅRLIGE NYHETER: Daniel Sturridge må belage seg på nok en lang periode på sidelinja etter å ha pådratt seg en rift i en hoftemuskel.Foto: EPA/PETER POWELL/ NTB ScanpixVis mer

Sturridge har rift i hoftemuskel

Ute i opptil fire uker.

Liverpool-spissen Daniel Sturridge må forberede seg på nok en periode på sidelinjen. En hofteskade holder ham trolig ute i en snau måned.

Tidligere i uken måtte Sturridge trekke seg fra Englands landslagstropp. Ifølge Liverpool Echo trøbler han med en liten rift i en hoftemuskel.

Det er dårlig nytt for et Liverpool-lag som kjemper for å komme seg inn blant Premier Leagues fire beste lag. Fra før har Sturridge mistet omtrent fem måneder av sesongen på grunn av skader.

- Jeg er litt skuffet for Daniel Sturridges del, for da han kom hit følte han ikke at den lille kjenningen han hadde var et problem. Men det var ingen mulighet. Han har en rift, og du kan ikke spille med det, sa Englands landslagssjef Roy Hodgson.

Sturridge fikk skaden i sist helgs 1-2-tap for Manchester United, der han scoret vertenes mål. Nå kan det se ut som han mister de viktige kampene mot Arsenal, Blackburn (FA-cup), Newcastle og Hull.

Også det velrenommerte nettstedet Physioroom hevder at Sturridge først blir klar til bortekampen mot West Bromwich 25. april.

(NTB)