SJANSELØS: Perus sisteskanse Raul Fernandez strekker seg så lang han er, men kan bare se langt etter skuddet til Daniel Sturridge. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB Scanpix
SJANSELØS: Perus sisteskanse Raul Fernandez strekker seg så lang han er, men kan bare se langt etter skuddet til Daniel Sturridge. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB ScanpixVis mer

Sturridge med perlescoring for England

Men «Three Lions» imponerte ikke.

• England-Peru 3-0 (1-0)

(Dagbladet): England har i likhet med de andre VM-klare nasjonene oppkjøringskamper på programmet i disse dager.

Daniel Sturridge kremmerhus av en scoring før hvilen ble beholdningen de første 45. Målet var Sturridges tredje på de siste fem fra start på landslaget.

- Det var vanskelig da Peru forsvarte seg godt. Det var mitt soleklart beste landslagsmål, men det handler ikke om meg - det handler om laget, sier Sturridge etter kampen.

Corner-dobbel Etter pause så vertene litt bedre ut, og det var dødballer fra Leighton Baines som var suksessoppskriften. Først stanget Gary Cahill inn en corner fra venstre før Phil Jagielka la på til 3-0 etter en «Baines spesial» fra motsatt side med adskillig hjelp fra en fomlende keeper Raul Fernandez.

Landslagssjef Roy Hodgson var klar på at han ikke forventet noe mindre enn 3-0.

- Når du spiller mot lag med 10 mann bak ballen må du være tålmodig, men jeg tvilte aldri på at vi ville vinne. De ville bli slitne og 3-0 er det minste man kan forvente her.

God Lallana En bekymring for fotballgale briter er derimot at Wayne Rooney sleit med å overbevise om at han er mannen som skal lede «Three Lions» til heder og ære i Brasil. Nå er han riktignok i ferd med å trene seg opp igjen etter et skadeavbrekk, men med to uker til første VM-kamp begynner det å haste.

United-stjerna ble byttet ut til fordel for Raheem Sterling etter halvspilt 2. omgang.

Langt mer toneangivende var Adam Lallana. 26 åringen, som i alle fall inntil videre tjener til livets opphold i Southampton, noterte seg for flere gode involveringer, og lanserte langt på vei seg selv som et alternativ dersom Rooney ikke skulle leve opp til forventningene.

England har ytterligere to oppkjøringskamper mot Ecuador og Honduras, før alvoret begynner mot Italia 14. juni i jungelen i Manaus.