TILBAKE I TRENING: Liverpool-spiss Daniel Sturridge nærmer seg comeback. 25-åringen har trent med resten av laget for første gang siden hofteoperasjonen i mai. Foto: John Walton/PA Wire
TILBAKE I TRENING: Liverpool-spiss Daniel Sturridge nærmer seg comeback. 25-åringen har trent med resten av laget for første gang siden hofteoperasjonen i mai. Foto: John Walton/PA WireVis mer

Sturridge nærmer seg comeback. Tilbake i trening

Hofteoperert i mai.

Liverpool-spiss Daniel Sturridge nærmer seg comeback. 25-åringen har trent med resten av laget for første gang siden hofteoperasjonen i mai.

Sturridge måtte under kniven i mai, og flere medier meldte at det kunne ta fem måneder før han var tilbake i aksjon. På torsdagens trening så det imidlertid ut til at rehabiliteringen har gått fortere enn først antatt.

Samtidig virker det som Lazar Markovic ikke blir å se i helrødt denne sesongen. Ifølge britiske medier skal serberen være på vei til Fenerbahçe på lån. 21-åringen kom fra Benfica til Liverpool i fjor sommer, men fikk kun elleve kamper fra start i Premier League forrige sesong.

Han har heller ikke figurert i Liverpool-troppen i noen av lagets tre seriekamper denne sesongen.

Skulle Markovic dra til Tyrkia, blir han den fjerde spilleren som forlater Anfield i overgangsvinduet. Fra før har Rickie Lambert, Javier Manquillo og Mario Balotelli sagt takk for seg hos Brendan Rodgers.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram