LOBBET INN 1-1:  Russell Martin lobber inn 1-1 på Anfield. Foto: Reuters / Alex Morton / NTB Scanpix.
LOBBET INN 1-1: Russell Martin lobber inn 1-1 på Anfield. Foto: Reuters / Alex Morton / NTB Scanpix.Vis mer

Sturridge tilbake for Liverpool uten suksess

Norwich fikk med seg poeng fra Anfield.

Liverpool - Norwich 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Liverpool-fansen kunne igjen glede seg over å se Daniel Sturridge i aksjon for de røde. Spissen har vært sårt savnet, men mot Norwich spilte han for første gang siden 4. april.

Men det var en annen Liverpool-spiss som markerte seg. Danny Ings kom inn ved halvtid og brukte bare noen få minutter på å score målet som ga Liverpool ledelsen.

Norwich slo tilbake ved kaptein Russell Martin og sørget for at Liverpool nå har spilt fire strake ligakamper uten å vinne.

3-5-2 Med Sturridge tilbake valgte manager Brendan Rodgers å endre formasjon før møtet med Norwich. Det betydde flere endringer fra laget som tapte for Manchester United for en uke siden.

 1-0:  Danny Ings scorer sitt første mål for Liverpool. Foto: Reuters / Alex Morton / NTB Scanpix.
1-0: Danny Ings scorer sitt første mål for Liverpool. Foto: Reuters / Alex Morton / NTB Scanpix. Vis mer

Mamadou Sakho fikk sin første ligastart for sesongen i trebackslinja. Emre Can ble dyttet ned fra sin midtbaneposisjon, og Joe Gomez ble satt ut til fordel for Alberto Moreno.

Spillet til de røde satt derimot ikke de første 45 minuttene. Norwich lå kompakt og gjorde det vanskelig for hjemmelaget. Alexander Tettey leverte en kanonomgang i sin defensive midtbaneposisjon og satte Philippe Coutinho helt ut.

Christian Benteke og Daniel Sturridge fikk det aldri til å stemme sammen i sin første kamp. I pausen valgte Rodgers å ta av Benteke og sette inn Danny Ings.

Det ga umiddelbar avkastning. Spissen som i fjor herjet for Burnley ble vakkert spilt alene med keeper av Alberto Moreno og spissen gjorde ingen feil. Dermed kunne han juble for sitt første mål for de røde foran The Kop.

Kapteinslobb Norwich som sto med like mange poeng som Liverpool før møtet på Anfield, ga seg ikke. Og laget toppscorer denne sesongen er midtstopper Russell Martin. Og i Liverpool viste han hvorfor han har funnet veien til nettmaskene to ganger i år.

 GOD:  Alexander Tettey. Foto: Reuters / Phil Noble
GOD: Alexander Tettey. Foto: Reuters / Phil Noble Vis mer

Liverpool-målvakt Simon Mignolet fikk ikke bokset ballen bort på en corner. Ballen landet i føttene til Martin, som på elegant vis lobbet inn utlikningen.

Rodgers tok grep umiddelbart og tok av Sturridge til fordel for Adam Lallana som scoret mot Bordeaux i midtuka.

Norwich ville også ha tre poeng og bare en god Simon Mignolet hindret Jarvis i å score.

Kampens største sjanse var det dog Liverpool som fikk. Norwich tømte seg på vei framover og Liverpool fikk masse rom å kontre i. Philippe Coutinho og Danny Ings kom alene mot Alexander Tettey. Coutinho valgte å gå for scoring selv, men skuddet reddet John Ruddy mesterlig.

 KAPTEIN OG TOPPSCORER:  Russell Martin jubler for sitt tredje ligamål denne sesongen. Foto: Reuters / Craig Brough / NTB Scanpix.
KAPTEIN OG TOPPSCORER: Russell Martin jubler for sitt tredje ligamål denne sesongen. Foto: Reuters / Craig Brough / NTB Scanpix. Vis mer

Det var det nærmeste vertene kom. Dermed forlenget de rekken uten seier til fire kamper. Brendan Rodgers´ mannskap har ikke vunnet en ligakamp siden de slo Bournemouth i den andre serierunden.