SUPERDUO: Samarbeidet mellom Liverpools Daniel Sturridge og Luis Suarez (i bakgrunnen) fungerte tidvis glimrende mot Norwich og Alex Tettey (t.h.). Foto:  PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIX
SUPERDUO: Samarbeidet mellom Liverpools Daniel Sturridge og Luis Suarez (i bakgrunnen) fungerte tidvis glimrende mot Norwich og Alex Tettey (t.h.). Foto: PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIXVis mer

- Sturridge utgjør en ekstra trussel

Spennende samarbeid med Suarez.


(Dagbladet): Liverpool - Norwich 5-0.

Liverpool gjorde som i september, og scoret fem mål mot Norwich.  På hjemmebane i dag slapp de imidlertid ikke inn noen.

Luis Suarez var god igjen, men i motsetning til de to siste møtene med kanariene, scoret han ikke hattrick.

I stedet viste han og Daniel Sturridge at om samarbeidet dem imellom fortsetter å fungere som i dag, kan de bli en reell trussel for mange lag i Premier League.

Manager Brendan Rodgers er godt fornøyd med hvordan Sturridge har kommet inn i laget. Så langt har han scoret i alle de tre kampene han har vært på banen.

- Han er strålende utenfor straffefeltet, men han er en skikkelig «killer» inne i feltet. Dette var det tredje målet på tre kamper for ham, og jeg tror det er mange flere i vente. Vi har spilt bra det meste av sesongen, men Daniel kommer inn og utgjør en ekstra trussel. Han har fart og kraft, og han har god teknikk og gode ferdigheter, sier Rodgers ifølge BBC.

Da Suarez scoret 2-0-målet mot Norwich i dag, var han alene med keeper etter at Sturridge, som kom til Liverpool fra Chelsea tidligere denne måneden, hadde sluppet ballen mellom beina - på samme måte som United-duoen Dwight Yorke og Andy Cole pleide å lure motstandernes forsvar rundt årtusenskiftet.

Suarez spilte også strålende fram Sturridge ved et par anledninger i første omgang, men begge endte med skudd rett på keeper fra pressede posisjoner.

Henderson-treff Suarez var også sterkt delaktig i ledermålet for Liverpool. Uruguayaneren driblet unna en rekke gule og grønne menn. Da han omsider ble taklet, gikk ballen rett til Henderson som skjøt på første berøring - hardt og velplassert fra like utenfor 16-meteren.

STARTET FESTEN: Jordan Henderson feirer 1-0-målet mot Norwich. Foto: PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIX
STARTET FESTEN: Jordan Henderson feirer 1-0-målet mot Norwich. Foto: PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIX Vis mer

- Henderson lærer og utvikler seg hele tida. Han jobber sokkene av seg i hver eneste kamp, skryter Rodgers.

Etter pause var det full Liverpool-dominans:

Sturridge scoret sitt tredje mål på tre Liverpool-kamper etter et praktfullt volley-innlegg fra Stewart Downing. Sturridge lå helt på grensa mot offside, men ble ikke vinket av, og fikk dermed enkelt sette ballen i mål.

Veteran-klassiker 4-0 kom på et langskudd fra Steven Gerrard fra 25 meters hold. Veteranen fikk god plass og tid til å sikte, og satte ballen nede i venstre hjørne.

En klassisk Gerrard-scoring som man kanskje så oftere før i tida.

Norwich-forsvarer Ryan Bennett satte ballen i eget nett etter innlegg fra innbytter Raheem Sterling et kvarter før full tid.