FERDIG: Moa er ferdig i Stuttgart, som vil betale nordmannen 13 millioner for å forlate klubben, skriver tyske Stuttgarter-Zeitung. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FERDIG: Moa er ferdig i Stuttgart, som vil betale nordmannen 13 millioner for å forlate klubben, skriver tyske Stuttgarter-Zeitung. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

- Stuttgart vil betale Moa 13 millioner kroner for å forlate klubben

Skal ikke ha en fremtid i klubben, ifølge tysk avis.

(Dagbladet): Stuttgart-spiller Mohammed Abdellaoue (29) skal være ferdig i klubben, skriver den tyske avisa Stuttgarter-Zeitung.

Ifølge avisa vil klubben betale Moa over 13 millioner kroner for å forlate klubben.

Nordmannen har igjen to år av kontrakten, men Stuttgart-trener Alexander Zorninger skal allerede ha gitt beskjed om at 29-åringen ikke er en del av klubbens framtidsplaner.

Summen som Stuttgart vil betale for å bli kvitt Moa skal være den samme som nordmannen ville fått i lønn fram til kontrakten utløper i 2017.

Tidligere i sommer ble Moa koblet til Freiburg - klubben hvor Mats Møller Dæhli og Vegard Eggen Hedenstad spiller.

Moas agent, Stig Lillejord, forteller til Nettavisen at de leter etter en ny klubb til 29-åringen.

- Vi har en dialog hvor er enig om det at skal forsøke å få til at Moas karriere skal gå videre et annet sted. Den dialogen har vi hatt over en liten periode og den har vært utmerket, forteller Lillejord.

Moa signerte en fireårskontrakt med Stuttgart sommeren 2013. 29-åringen har slitt mye med skader de siste årene, og har kun spilt tolv kamper for klubben, og scoret ett mål.