RETT I BAKKEN: Hesten Odins Eld (liggende i midten av bildet med kusk Vidar Hop) tok med seg tre kusker da den falt i bakken. Helt til venstre er Lars Anvar Kolle, mens Jan Martin Bjerring er nummer to fra venstre. Foto: Rikstoto
RETT I BAKKEN: Hesten Odins Eld (liggende i midten av bildet med kusk Vidar Hop) tok med seg tre kusker da den falt i bakken. Helt til venstre er Lars Anvar Kolle, mens Jan Martin Bjerring er nummer to fra venstre. Foto: RikstotoVis mer

Stygg ulykke på Bjerke travbane

Tre kusker deiset i bakken

(Dagbladet): Det ble dramatisk på Bjerke travbane da hesten Odins Eld ikke fikk luft. Det skjedde tidlig i løp nummer fem.

Kusk Vidar Hop klarte ikke å styre hesten utover i banen, og det endte i stedet med at ekvipasjen tok med seg to andre hester i fallet.

Lars Anvar Kolle satt bak hesten Alm Kiwi, mens Jan Martin Bjerring kusket spillfavoritten Lille Jim. Kolle, Bjerring og Hop deiset alle i bakken, og det så umiddelbart stygt ut.

Vidar Hop var raskt oppe på beina, mens Bjerring og Kolle ble liggende på grusen. Sistnevnte reiste seg raskt.

Etter noen minutter kom heldigvis Bjerring seg også på beina ved egen hjelp. Ambulansen var raskt på stedet, men tv-bildene viste at ingen trengte umiddelbar assistanse. Bjerring ble etter hvert med ambulansen.

Det så også ut til at alle hestene har det greit etter forholdene. Odins Eld ble liggende på bakken, men også den kom seg på beina.

Vidar Hop forteller til Rikstoto-reporter Hans Kristian Skubberud at han skadet håndleddet i situasjonen. Bjerring meldte på sin side om svimmelhet.

- Jeg så det lå an til å bli en flytur da det smalt, og med meg gikk det ganske bra. Håper bare at Bjerring kom fra det uten større skader, sa Kolle rett etter ulykken ifølge NTB.

De tre hestene ble strøket fra løpet etterpå, som for øvrig ble vunnet av Rigel Storm og Eirik Høitomt da det ble kjørt på nytt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.