Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stygge scener i tyrkisk fotball

Besiktas' trener Senol Gunes ble truffet av objekter i hodet, og den andre semifinalen i den tyrkiske cupen borte mot Fenerbahçe måtte avbrytes.

NEDE FOR TELLING: Besiktas-trener Senol Gunes (nede i høyre hjørne). Foto: NTB Scanpix
NEDE FOR TELLING: Besiktas-trener Senol Gunes (nede i høyre hjørne). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gunes endte opp med å sy fem sting. I tillegg endte assistenttrener Erdinc Gultekin opp med et blodig fjes etter en episode mellom begge lags trenere og spillere i spillertunnelen. Bilder av ansiktet hans viser kvestelser under begge øynene.

Det var i det 58. minutt av kampen at Gunes gikk i bakken. Han ble fraktet ut av banen, men ble deretter truffet av enda en gjenstand og han kollapset. Det endte med at han ble kjørt til sykehus for en sjekk etter at han ble sydd i hodet i garderoben.

Besiktas Pepe fikk rødt kort allerede etter 30 minutters spill.

Opprørspoliti hadde sine fulle hyrer med å holde orden i rekkene under det betente lokaloppgjøret.

En del Fenerbahçe-fans ble arrestert.

Den første semifinalen mellom lagene endte 2-2.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling