Tribunebråk i Warszawa

Stygge scener på tribunen i Polen - sikkerhetsvakt sparket

Legia Warszawa-supportere amok med pepperspray.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Legia Warszawa - Borussia Dortmund 0-6 (0-3)

(Dagbladet): Det utspilte seg noen stygge scener på tribunen i Champions League-oppgjøret i Polen.

Sikkerhetsvaktene på stadion i Warszawa fikk nok å henge fingrene i da det polske laget lå under 3-0 mot Borussia Dortmund etter 17 minutter.

Det så ut til at det resultatet var mer enn det deler av hjemmesupporterne tålte, for som videoen over viser, gikk flere av dem amok med pepperspray på tribunen.

Videoen viser også hvordan en mann sparker til en sikkerhetsvakt som forsøker så godt han kan å beskytte seg selv, samtidig som en maskert mann sprayer han full med pepperspray.

Etter hvert svarte noen av sikkerhetsvaktene med å spraye samme middel tilbake mot de maskerte supporterne.

Norske Henning Bergs ledet som kjent Legia Warszawa som trener i 2014/15-sesongen. Han fikk også merke tribunebråk i Polen da en av spillerne hans ble truffet av en gjenstand fra tribunen.

Det er ikke den eneste gangen dommeren måtte avbryte en Warszawa-kamp. Flere ganger har supportere fra klubben barket sammen med andre lags supportere.

Mario Götze ga bortelaget ledelsen allerede etter sju minutter. Seinere økte Sokratis Papastathopoulos og Marc Bartra ledelsen. I andre omgang tegnet også Raphael Guerreiro, Gonzalo Castro og Pierre-Emerick Aubameyang seg på scoringslista.

Champions League:

Legia Warszawa – Borussia Dortmund 0-6 (0-3)

Mål: 0-1 Mario Götze (7), 0-2 Sokratis Papastathopoulos (15), 0-3 Marc Bartra (17), 0-4 Raphaël Guerreiro (51), 0-5 Gonzalo Castro (76), 0-6 Pierre-Emerick Aubameyang (87).

25.000 tilskuere.

Real Madrid – Sporting 2-1 (0-0)

Mål: 0-1 Bruno César (Bruno César Zanaki) (48), 1-1 Cristiano Ronaldo (89), 2-1 Álvaro Morata (90).

50.000 tilskuere.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer