Stygt beinbrudd for Zuccas lagkamerat

Derek Stepan ute på ubestemt tid.

 SKADET:  Derek Stepan (t.h) er ute på ubestemt tid. Sammen med Mats Zuccarello var han en av Rangers' beste spillere i fjor. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
SKADET: Derek Stepan (t.h) er ute på ubestemt tid. Sammen med Mats Zuccarello var han en av Rangers' beste spillere i fjor. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFPVis mer

New York Rangers har fått sin første alvorlige skade. Løperen Derek Stepan er ute på ubestemt tid med et brudd i leggen.

Mats Zuccarellos lagkamerat pådro seg bruddet i leggbeinet (fibula) under onsdagens fysiske istest. Det er ennå usikkert hvor lenge 24-åringen blir borte fra isen, men han går glipp av store deler av grunnserien i NHL, som starter for Rangers' del 9. oktober.

Stepan sto for 17 mål og 40 assist i fjorårets grunnserie. Han plusset på med 5 mål og 10 assist i sluttspillet.

Under lørdagens trening fikk han et skudd i beinet etter en blokkering. Han hadde ikke trent siden, men fikk klarsignal til å delta under onsdagens test.

- Det er slikt som skjer, men veldig uheldig at Step ble skadd. Han følte seg bra de siste to dagene etter at han hadde sin tredje røntgenundersøkelse. Alt så normalt ut, men da han gikk på isen igjen var uhellet ute og han ble skadd igjen, sa Rangers-trener Alain Vigneault til klubbens hjemmeside.
(NTB)