Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stygt Ruud-tap i Slovakia

Røk ut i andre runde.

TAPTE: Casper Ruud røk ut i andre runde av Challenger-turneringen i Slovakia. Her fra French Open. Foto:AP Photo/Alessandra Tarantino
TAPTE: Casper Ruud røk ut i andre runde av Challenger-turneringen i Slovakia. Her fra French Open. Foto:AP Photo/Alessandra Tarantino Vis mer

Casper Ruud måtte si takk for seg allerede i 2. runde av Challenger-turneringen i Slovakia. Sergio Gutierrez-Ferrol ble for sterk og vant i to strake sett.

Det ble et stygt tap med 4-6, 1-6 for spanjolen.

Casper Ruud fikk en treg start på kampen og ble brutt blankt i sin første serve. Han slo tilbake med et brudd i spanjolens serve, men ble brutt nok en gang i det neste servesettet.

Så begynte spillerne å holde på sine server, og kampen jevnet seg ut. Nordmannen slet likevel med lengden på slagene sine og hadde mange såkalt upressede feil.

Det som kanskje også forstyrret litt var motstanderens høye tempo i servingen. Det endte med 4-6 i det første settet.

Ruud ble også brutt i første serve i det andre gamet, nok en gang med en upresset feil. Ruud ga Gutierrez-Ferrol visse problemer i hans serve, men ikke nok til å bryte. 19-åringen fra Snarøya ble brutt for annen gang til 0-3-ledelse for spanjolen.

Ruud klarte derimot å slå tilbake og redusere til 1-3, men kom aldri i gang med spillet sitt. Han ble også brutt for tredje gang til 1-4. Ruud avsluttet kampen med en dobbeltfeil til 1-6.

Gutierrez-Ferrol er ranket som nummer 238 i verden, mens Ruud er nummer 147 på siste ATP-ranking. Kampen var spillernes første møte.

Etter turneringen skal Ruud etter planen spille kvalifisering til Wimbledon-turneringen i London.