Stygt stemplet

FA-cupen, 5. runde: Tottenham- Stockport 4-0. Øyvind Leonhardsen haltet av banen etter 15 minutter i gårsdagens FA-cupoppgjør på White Hart Lane. Deretter bar det rett på røntgen og Leo kan berolige alle som fryktet en ny alvorlig kneskade.

- Jeg tror ikke det er alvorlig, men det er vanskelig å si så kort tid etterpå. Det er ankelen det har gått mest utover - ikke kneet, sier Leo til Dagbladet.

Det er gode nyheter for landslagssjef Nils Johan Semb som har tatt ut Tottenham-spilleren i landslagstroppen til landskampen mot Nord Irland den 28. februar

Stygt stemplet

Leo ble stygt stemplet av Stockports Mike Flynn etter ti minutters spill i gårsdagens kamp. Leo ble liggende nede og fikk behandling, men jernmannen fra Kristiansund prøvde likevel å fortsette. Etter å ha haltet og småløpt i et kvarter måtte han kaste inn håndkleet til fordel for Simon Davies.

Mens Tottenham imponerte med storspill, tok Leo røntgenbilder av ankelen.

- Røntgenbildene så bra ut, og jeg tror dette skal gå bra, sier Leo.

Tottenham ledet 1-0 da Leo forlot banen. Ledley King headet et skrudd frispark fra Stephen Clemence elegant forbi gjestenes keeper. Clemence er sønnen til den legendariske Tottenham-keeperen Ray Clemence.

- Artig!

Simon Davies, som erstattet Leo, benyttet sjansen på en fortreffelig måte. Etter 30 minutters spill headet han ballen over en forsvarer og klinte ballen i nettet etterpå.

Der og da fikk han stjernestatus hos hjemmepublikummet på White Hart Lane.

Som om ikke det var nok så fastsatte også Simon Davies sluttresultatet til 4-0, etter en lekker avslutning fem minutter etter sidebytte.

- Det var veldig artig at Simon lyktes, sier Leo.

Han håper å være raskt tilbake i trening, men er usikker på hvor lang tid det tar før han er tilbake på banen.

PS! Steffen Iversen satt på tribunen i går.