Styr unna spill på Zlatan og PSG

Hva bør med på kupongen i helgen og hva bør du styre unna? I dag er det premiere for Dagbladets nye oddsprogram på DBTV.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble Dagbladets nye oddstips-sider lansert.

I dag lanseres en annen nyhet: En kort videoblogg med en eksklusiv forhåndstitt på helgens beste oddsspill!

Et stikkord er keeperproblemer, og pussig nok ble det kjent like etter at dette programmet ble innspilt at Mandalskameratene stiller med en 15-åring i mål. Det gir en god følelse for oddstipset du kan se i programmet.

I Mo IL måtte den norske keeper-legenden Thor André Olsen, nå hovedtrener, ta på seg hanskene for å vokte buret, etter at alle andre muligheter var oppbrukt. 48-åringen holdt nullen (!), men for årets spiller i norsk fotball 1988 fristet det likevel ikke til gjentakelse. En 30 år yngre mann er innkalt til tjeneste når laget reiser sydover lørdag. 

SpillanbefalingenSpillet blir dermed:

50. Mandalskameratene - Vard Haugesund B (1,70)83. Østsiden - MO Il H (1,50)

Samlet odds 2,55. 

Jeg lanserer også et spill i nedrykksbataljen Stabæk - Sandnes Ulf, som kan spilles alene. Du kan selvsagt også kombinere denne med dobbelen over, for en samlet odds på 6,75.

Styr unna!Jeg forteller også hva du med fordel kan styre unna i helgens oddsprogram. Stikkordene her er Frankrike, penger og gullfavoritter. Etter å ha måttet nøye seg med sølv sist er Paris Saint-Germain på gulljakt. Sjekkheftet sitter løst og klubben har blant annet hentet Zlatan, Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi og Lucas Moura. Alle stjernene skal fungere sammen også, og jeg kjøper ikke til 1,25 hjemme mot Lorient.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer