Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Styr unna spill på Zlatan og PSG

Hva bør med på kupongen i helgen og hva bør du styre unna? I dag er det premiere for Dagbladets nye oddsprogram på DBTV.

Forrige uke ble Dagbladets nye oddstips-sider lansert.

I dag lanseres en annen nyhet: En kort videoblogg med en eksklusiv forhåndstitt på helgens beste oddsspill!

Et stikkord er keeperproblemer, og pussig nok ble det kjent like etter at dette programmet ble innspilt at Mandalskameratene stiller med en 15-åring i mål. Det gir en god følelse for oddstipset du kan se i programmet.

I Mo IL måtte den norske keeper-legenden Thor André Olsen, nå hovedtrener, ta på seg hanskene for å vokte buret, etter at alle andre muligheter var oppbrukt. 48-åringen holdt nullen (!), men for årets spiller i norsk fotball 1988 fristet det likevel ikke til gjentakelse. En 30 år yngre mann er innkalt til tjeneste når laget reiser sydover lørdag. 

Spillanbefalingen
Spillet blir dermed:

50. Mandalskameratene - Vard Haugesund B (1,70)
83. Østsiden - MO Il H (1,50)

Samlet odds 2,55. 

Jeg lanserer også et spill i nedrykksbataljen Stabæk - Sandnes Ulf, som kan spilles alene. Du kan selvsagt også kombinere denne med dobbelen over, for en samlet odds på 6,75.

Styr unna!
Jeg forteller også hva du med fordel kan styre unna i helgens oddsprogram. Stikkordene her er Frankrike, penger og gullfavoritter. Etter å ha måttet nøye seg med sølv sist er Paris Saint-Germain på gulljakt. Sjekkheftet sitter løst og klubben har blant annet hentet Zlatan, Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi og Lucas Moura. Alle stjernene skal fungere sammen også, og jeg kjøper ikke til 1,25 hjemme mot Lorient.

Lykke til med spillene, og husk at du daglig får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstips-sider, 365 dager i året!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media