MÅ SNART GI SVAR: Ole Gunnar Solskjær må bestemme seg i løpet av romjula for om han skal lede Molde neste sesong.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
MÅ SNART GI SVAR: Ole Gunnar Solskjær må bestemme seg i løpet av romjula for om han skal lede Molde neste sesong. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

Styreformann med kryptisk svar på spørsmål om Solskjær-ryktene

- Jeg har bare én kandidat til Cardiff-jobben.

(Dagbladet): I går hevdet The Guardian at Ole Gunnar Solskjær er Cardiffs førstevalg i jakten på manager etter at Malky Mackay fikk sparken i går.

Da Cardiff-styreformann Mehmet Dalman ble spurt om ryktene etter kveldens kamp mellom Cardiff og Sunderland, var han kryptisk i møtet med pressen.

- Jeg har snakket med ham mange ganger tidligere (da nordmannen var i Manchester United). Det kan hende jeg har snakket med ham nylig, og det kan hende at jeg ikke har gjort det, sier Dalman ifølge Sky Sports.

Samtidig utelukket han at tyrkeren Yilmaz Vural er aktuell for jobben.

Èn kandidat - Jeg skal ikke hente en tyrkisk manager, det kan jeg slå fast, sier Dalman, som har en manager i tankene, uten å ville nevne navn.

- Jeg har en kandidat jeg foretrekker. Jeg har bare én kandidat.

Det er flere som spekulerer i om det navnet er Ole Gunnar Solskjær.

Samtidig skriver engelske The Guardian om hvorfor 40-åringen er den perfekte kandidaten til å ta over klubben fra Wales. Skribent Marcus Christenson peker blant annet på Solskjærs indre styrke som en nøkkelfaktor.

Solskjærs kontrakt med Molde går ut til sommeren, og klubben og Solskjær er ennå ikke enige om kontraktsbestemmelsene. Solskjær har tidligere vært ønsket i Premier League-klubben Aston Villa, men har takket nei. Før jul bekreftet Molde konkret interesse rundt treneren som har ført laget til to seriegull og ett cupgull.