Styreformannen ber Wenger roe seg

- Oppnår ikke mye ved å håndtere ting på den måten.

IRRITERT: Arsene Wenger var iharnisk på dommer Massimo Busacca etter tapet for Barcelona. Foto: Reuters / Gustau Nacarino / Scanpix
IRRITERT: Arsene Wenger var iharnisk på dommer Massimo Busacca etter tapet for Barcelona. Foto: Reuters / Gustau Nacarino / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Følg Manchester United - Arsenal direkte i livestudio fra kl. 18.15!Arsenals styreformann Peter Hill-Wood mener manager Arsène Wenger har lite å tjene på å krangle med UEFA etter lagets kontroversielle mesterligaexit mot Barcelona. Både Wenger og midtbanemannen Samir Nasri er begge blitt tiltalt av UEFA på grunn av deres protester mot dommer Massimo Busacca.

Sveitseren ble upopulær i Arsenal-leiren da han viste ut Robin van Persie i 1-3-tapet for spanjolene tirsdag. Til tross for tiltalen, fortsatte Wenger å lange ut mot UEFA ved å kalle dem «arrogante» og «et diktatur» i en pressekonferanse torsdag.

Nå vil styreformann Hill-Wood ha en slutt på krangelen, da han tror Wenger vil slite med å få UEFA til å lytte til sine klager. — Følelsene var voldsomme. Det er forståelig, men jeg tror ikke man oppnår mye ved å håndtere ting på denne måten, sier han. — Menneskene i UEFA er vanskelige å forholde seg til. De trenger ikke høre på noen, og det har de heller aldri gjort. Kanskje gjør de det en dag, men jeg kommer ikke til å holde pusten og vente.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer