Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Styrelederen får ikke tak i Stensbøl

- Kan ikke bekrefte avgangen, sier Petter Jansen.

Styreleder Petter Jansen i Tromsø 2018 kan ikke bekrefte overfor NTB at daglig leder Bjørge Stensbøl har sagt opp i selskapet.

Nettavisen nordlys.no slo onsdag fast at Stensbøl hadde varslet at han slutter i jobben etter at det over lengre tid har vært konflikter i ledelsen av OL-selskapet.

- Jeg kan ikke bekrefte det, men prøver å få tak i Bjørge nå for å prate med ham, sa Jansen til NTB tidlig onsdag ettermiddag.

Tromsø 2018, og særlig Stensbøl, har fått mye omtale den siste tiden. Onsdagens telefonstyremøte skulle handle om NRK-dokumentaren «Spillet om et OL» og en reportasje som nylig sto på trykk i VG.

Jansen uttalte til NRK tidligere onsdag at selskapet ønsket mindre eksponering av enkeltpersoner.

- Jeg vet at han sannsynligvis ikke likte å bli litt kritisert av styret. Ut over det har jeg ikke snakket med ham, fortalte Petter Jansen.

Onsdag holdt Tromsø 2018 styremøte. Stensbøl ønsket ikke å delta på det.

- Hans sak var ikke tema på styremøtet i det hele tatt. Vi diskuterte et forhold om mediehåndteringen som han ikke ønsket å være med på, sa styreleder Jansen til NTB.

IKKE FÅTT TAK I STENSBØL: Petter Jansen, styreleder i Tromsø 2018, forteller at han ennå ikke har fått tak i Bjørge Stensbøl. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
IKKE FÅTT TAK I STENSBØL: Petter Jansen, styreleder i Tromsø 2018, forteller at han ennå ikke har fått tak i Bjørge Stensbøl. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media