Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Styrelederen i Aalesund aktuell som kandidat til samme verv i Brann

Rolf Barmens arvtager.

TIL BRANN?: Styreleder i AaFK Kjell Tennfjord (midten) tar ikke gjenvalg, og er etter det Sunnmørsposten erfarer kandidat til å overta samme stilling i Brann.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TIL BRANN?: Styreleder i AaFK Kjell Tennfjord (midten) tar ikke gjenvalg, og er etter det Sunnmørsposten erfarer kandidat til å overta samme stilling i Brann. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Kjell Tennfjord tar ikke gjenvalg som styreleder i Aalesund. Nå kan han heller få samme verv i Brann.

- Jeg vil naturlig nok ikke kommentere noe rundt Brann, før etter klubbens årsmøte 4. mars. Men jeg kan bekrefte at jeg har frasagt meg gjenvalg som styreleder i AaFK, etter fire år. Min andre periode som leder går ut nå, og jeg gir meg med god samvittighet, sier Tennfjord til smp.no.

Tennfjord avviser at han lar AaFK i stikken ved å gå til en vestlandskonkurrent.

- Nei! Og det er av fire årsaker. For det første har jeg opptrådt helt ryddig overfor AaFKs valgkomité, og har på et tidlig tidspunkt gitt beskjed om at jeg ikke ønsket gjenvalg. Selv om jeg ble spurt om å fortsette. For det andre er fire år ganske lenge i en slik krevende jobb. For det tredje føler jeg ikke at jeg går til en konkurrerende klubb, siden Brann nå er i 1. divisjon. Og for det fjerde er jeg ekstremt opptatt av integritet i mitt arbeid, og er også helt avhengig av det i mitt yrke. Men som sagt, jeg vil verken bekrefte eller avkrefte at jeg er aktuell for en slik jobb, sier den tidligere Brann-treneren til Sunnmørsposten.

Tennfjord har vært bosatt i Bergen samtidig som han har vært Aalesunds øverste leder. Brann trenger ny styreleder etter at Rolf Barmen trakk seg etter nedrykket til 1. divisjon.

(NTB)