Styrelederen ville gå med Rösler

Kjempet for trenerne.

Styreleder Per Mathisen kjempet i det lengste for at Uwe Rösler og Gunnar Halle skulle få fortsette som trenere i Lillestrøm.

Maktkampen på Åråsen strekte seg så langt at Mathisen ville trekke seg fra vervet, ifølge Romerikes Blad. Etter tre dagers kamp måtte Mathisen til slutt godta at Rösler og Halle ble løst fra kontraktene.

I LSKs sportslige utvalg hadde han både Frank Grønlund og Tom Lund på sin side i trenerspørsmålet. Også LSK-manager Jan Åge Fjørtoft ville fortsette med Rösler i 2007.

Bare mektige Per Berg i LSK AS var imot, og han gjorde det klart at han ville trekke seg ut som investor dersom tyskeren ble i jobben.

Mathisen skal likevel ha valgt å bli i vervet under forutsetning av at Lillestrøm Sportsklubb og LSK AS inngikk en avtale der klubben kjøper seg inn i aksjeselskapet, skriver lokalavisa.

- Jeg ønsker ikke å kommentere denne saken. Vi i sportslig utvalg er kommet fram til et enstemmig vedtak til det beste for LSK, er det eneste Mathisen ønsker å si.

(NTB)

VILLE BEHOLDE RÖSLER: LSK-formann Per Mathisen truet med å gå av. Her er han sammen med manager og midlertidig trener Jan Åge Fjørtoft på mandagens pressekonferanse.