Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Styremøte i Molde i kveld

Stavrum vil fortsette etter nedrykket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): «En sørgelig og ydmykende sorti» kalte Romsdals Budstikke gårsdagens 0-8-tap mot Stabæk. Med tapet ble det klart at Molde tar turen ned i nest øverste divisjon.

I kveld møtes ledelsen i klubben til ekstraordinært styremøte for å evaluere sesongen, og et av stridsspørsmålene vil være hvorvidt trener Arild Stavrum fortsatt sitter i trenerstolen når Molde tar fatt på neste års sesong i 1. divisjon.

Vil føre Molde opp igjen

Stavrum selv sier i et åpenhjertig intervju med Romsdals Budstikke at han vil være med på å føre klubben tilbake opp i Eliteserien. Men det spørs om han får sjansen.

- Det vil være å handle i affekt å bestemme seg for noe allerede i dag, sier Stavrum til avisa, og sier han ikke er bekymret for jobben sin.

Samtidig vil ikke Moldes direktør Tarje Nordstrand Jacobsen svare direkte på avisas spørsmål om hvorvidt Stavrum sitter trygt.

Kjetil Rekdal?

Ifølge ryktene i Molde kan nemlig Kjetil Rekdal være på vei tilbake til klubben, ifølge lokalavisa. Rekdal trakk seg fra trenerjobben i Vålerenga i august i år, og er fremdeles arbeidsledig og på markedet.

GRAVØL:  Direktør Tarje Nordstrand Jackobsen, Øystein Neerland med ryggen
til, Tor Gunnar Hagbø og Hanne Aastebøl Nerland. I kveld evaluerte ledelsen i Molde sesongen. Foto: Erik Hattrem
GRAVØL: Direktør Tarje Nordstrand Jackobsen, Øystein Neerland med ryggen til, Tor Gunnar Hagbø og Hanne Aastebøl Nerland. I kveld evaluerte ledelsen i Molde sesongen. Foto: Erik Hattrem Vis mer

Han var i kveld ikke tilgjengelig for kommentar da Dagbladet.no ringte.