Styrkeprøven etterlyser syklist som syklet på 13-åring

Luftet hunden og ble syklet ned da hun skulle krysse fotgjengerovergangen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 13 år gammel jente ble påkjørt av en syklist som syklet Trondheim-Oslo lørdag ettermiddag. Rittledelsen ber syklisten melde seg.

Jenta var ute og luftet hunden sin da hun ble syklet ned da hun skulle krysse fotgjengerovergangen over riksvei 33 i Totenvika, melder NRK.

Jenta slapp fra uhellet uten skader, men syklisten stanset ikke for å sjekke om det gikk bra med jenta, noe politiet og ledelsen i Styrkeprøven reagerer på.

- Sykkelrytteren som var innblandet i uhellet, skal ha syklet videre uten å stanse eller gi opplysninger om identitet. Som arrangør er dette meget negativt for vårt omdømme, og vi ber derfor vedkommende som har vært innblandet i denne hendelsen, eller vitner til hendelsen, om å kontakte undertegnede, sier arrangementssjef Pål Wiik-Wøien til Styrkeprøvens nettsider.

Daglig leder Morten Mørk i Styrkeprøven sier til NRK at de jobber med å finne ut hvem syklisten var, og at både andre syklister, mannskaper langs løypa og hodekameraer og tidtakingssystemer vil bidra til å løse saken.

Lørdag morgen forsøkte en mann å sabotere sykkelrittet ved å kaste tegnestifter i Klettkrysset noen kilometer sør for Trondheim sentrum. Også i fjor ble det gjort forsøk på å sabotere Styrkeprøven med tegnestifter, da i Gjøvik-området.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer