ER DET REALISTISK? : En nyoppstartet amerikansk klubb vil hente Lionel Messi (t.v.) og Cristiano Ronaldo til MLS. Foto: NTB Scanpix
ER DET REALISTISK? : En nyoppstartet amerikansk klubb vil hente Lionel Messi (t.v.) og Cristiano Ronaldo til MLS. Foto: NTB ScanpixVis mer

Styrtrik gruppe vil lokke Ronaldo og Messi til samme klubb

- Vi kommer til å forsøke.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er de to største stjernene i fotballens to største stjernegalleri.

De jager hverandres rekorder, bytter på å hente prisen for verdens beste fotballspiller og scorer latterlig mye mål - hver eneste sesong.

Nå vil en styrtrik investeringsgruppe lokke dem til samme klubb i USA.

Ny klubb I 2018 kommer en ny Los Angeles-basert klubb inn i den amerikanske fotballigaen MLS. Klubben går så langt under navnet Los Angeles, rett og slett fordi navnet ikke er klart ennå.

Det er 24 investorer som står bak laget - blant dem Cardiff-eier Vincent Tan,  produsent  Peter Guber og de tidligere idrettsprofilene Magic Johnson og Mia Hamm.

Vil ha Ronaldo og Messi Og den styrtrika gruppa har store planer om å lokke verdensstjerner til klubben.

- Vi kommer til å jakte spillere over hele verden. Vi vet ikke om vi kommer til å få dem, men vi skal forsøke. Vi skal ha mestere inn i laget, vi vil vinne mesterskap og skal ha et lag som tilskuerne får følelser for. Eierne vil vinne, sier Magic Johnson, som vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers, till ESPN.

Og hvem er da bedre å hente enn verdens to største stjerner?  Det har tidligere gått rykter om at Ronaldo allerede har bestemt seg for å avslutter karrieren i USA - og eieren skal være innstilt på å lokke både portugiseren og Messi til MLS.

- Jeg vil virkelig ha Messi. Han hadde passet perfekt inn i laget. Vi vet allerede at laget skal spille en attraktiv fotball med mye ballinnhav. Det hadde også vært fantastisk å få Ronaldo på laget, har du nummeret til agenten? sier medeier Hamm.