Styve gir seg som proffbokser

Vant ni av ti kamper.

Karrieren er definitivt over for proffbokseren Anders Styve. Lettmellomvekteren fikk ti kamper og vant ni av dem.

Han bokset sin siste kamp i oktober for to år siden. Da slo han amerikaneren Rubens Perez på poeng over seks runder. Alle dommerne hadde Styve som vinner i kampen.

Etter det var det lenge snakk om en kamp mot dansken Reda Zam Zam, men det ble aldri noe av. Skader gjorde det vanskelig for 30 år gamle Styve å møte dansken, og i fjor la han karrieren på vent.

I våres snakket Styve om å gjøre et aldri så lite comeback, men nå virker det som om det definitivt er slutt på boksingen. Styve har begynt å studere, skriver nettstedet knock-out.

Anders Styve var i flere år en av de aller beste amatørbokserne i Norge. Han bokset over 100 amatørkamper og har virkelig satt sitt preg på norsk boksing sammen med pappa og trener Hjalmar Styve.

6. oktober 2000 bokset han sin første proffkamp i stallen til Mogens Palle i København. Det endte med seier på knockout over amerikanske Ray Shanks i første runde. Etter det bokset han ytterligere ni kamper i bar overkropp, og alle proffkampene sine gikk Styve i Danmark.

(.NTB)

SKADD:</B> Anders Styve bokset sin siste kamp for to år siden.