VENTER PÅ FLYPLASSEN: Luis Suarez er fortsatt populær blant fansen som venter på spillerens landing ved flyplassen i Montevideo. Foto: AP /Matilde Campodonico / NTB SCANPIX
VENTER PÅ FLYPLASSEN: Luis Suarez er fortsatt populær blant fansen som venter på spillerens landing ved flyplassen i Montevideo. Foto: AP /Matilde Campodonico / NTB SCANPIXVis mer

Suarez-advokat møter Liverpool i Barcelona

Også agenten stiller.

(Dagbladet): Luis Suarez var i natt fortsatt i Brasil, ventende i Natal på et fly som kunne ta ham hjem til Uruguay.

På flyplassen i hovedstaden Montevideo sto en folkemasse klar til å hylle den biteutestengte angriperen.

Mens det krangles om Urguguay-spissen i VM foregår det møter om spillerens framtid i Europa.

Nyhetsbyåret PA skriver at Liverpool rådfører seg med juridiske eksperter etter Fifa-dommen, som gjør at Suarez tidligst kan spille seriekamp i rødt 1. november.

MØTER LIVERPOOL: Alejandro Balbi, advokat til Luis Suarez, forteller at han skal diskutere spissen med Liverpool. Foto: REUTERS  / Andres Stapff / NTB SCANPIX
MØTER LIVERPOOL: Alejandro Balbi, advokat til Luis Suarez, forteller at han skal diskutere spissen med Liverpool. Foto: REUTERS / Andres Stapff / NTB SCANPIX Vis mer

Spillerens advokat røper for den spanske radiokanalen Cadene Cope at han selv skal i samtaler med Merseyside-klubbens representanter, på et møtested som kan vekke mistanker om et snarlig klubbskifte.

Møtes i Barcelona - I morgen skal vi møtes i Barcelona med Liverpools advokater, sier Suarez-advokat Alejandro Balbi.

Balbi legger til at Suarez' agent, Pere Guardiola, er invitert til treffene på spansk jord - i byen der Suarez' kone allerede befinner seg. Agent Guardiola er bror til Pep, tidligere Barcelona-sjef og Bayern München-trener.

Balbi fikk et konkret spørsmål fra radiostasjonen om Suarez er på vei til Barcelona fra Liverpool.

- I morgen snakker vi med Pere Guardiola, svarte advoktaten.

Marca skrev i går at det nettopp er Barca som står først i køen for å signere Suarez, den katalanske klubben skal være villige til å sende en rekke spillere i retur til Anfield.

Søksmål The Times melder i dag at Liverpool vurderer søksmål mot Fifa, i og med at Liverpool som klubb for svi for Suarez' handlinger på den internasjonale arenaen.

Dessuten kan Suarez' karantene senke prisen på angriperen. Daily Mirror skriver i dag at Barcelona tror de får kjøpt 27-åringen for bare 50 millioner pund, fordi uruguaneren er utestengt i fire måneder og regnes som en skadet vare.

Avisa mener at Liverpool har satt prisen til 70 mill. pund, eller drøyt 750 millioner kroner.