Suarez-advokat møter Liverpool i Barcelona

Også agenten stiller.

VENTER PÅ FLYPLASSEN: Luis Suarez er fortsatt populær blant fansen som venter på spillerens landing ved flyplassen i Montevideo. Foto: AP /Matilde Campodonico / NTB SCANPIX
VENTER PÅ FLYPLASSEN: Luis Suarez er fortsatt populær blant fansen som venter på spillerens landing ved flyplassen i Montevideo. Foto: AP /Matilde Campodonico / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Luis Suarez var i natt fortsatt i Brasil, ventende i Natal på et fly som kunne ta ham hjem til Uruguay.

På flyplassen i hovedstaden Montevideo sto en folkemasse klar til å hylle den biteutestengte angriperen.

Mens det krangles om Urguguay-spissen i VM foregår det møter om spillerens framtid i Europa.

Nyhetsbyåret PA skriver at Liverpool rådfører seg med juridiske eksperter etter Fifa-dommen, som gjør at Suarez tidligst kan spille seriekamp i rødt 1. november.

MØTER LIVERPOOL: Alejandro Balbi, advokat til Luis Suarez, forteller at han skal diskutere spissen med Liverpool. Foto: REUTERS  / Andres Stapff / NTB SCANPIX
MØTER LIVERPOOL: Alejandro Balbi, advokat til Luis Suarez, forteller at han skal diskutere spissen med Liverpool. Foto: REUTERS / Andres Stapff / NTB SCANPIX Vis mer

Spillerens advokat røper for den spanske radiokanalen Cadene Cope at han selv skal i samtaler med Merseyside-klubbens representanter, på et møtested som kan vekke mistanker om et snarlig klubbskifte.

Møtes i Barcelona - I morgen skal vi møtes i Barcelona med Liverpools advokater, sier Suarez-advokat Alejandro Balbi.

Balbi legger til at Suarez' agent, Pere Guardiola, er invitert til treffene på spansk jord - i byen der Suarez' kone allerede befinner seg. Agent Guardiola er bror til Pep, tidligere Barcelona-sjef og Bayern München-trener.

Balbi fikk et konkret spørsmål fra radiostasjonen om Suarez er på vei til Barcelona fra Liverpool.

- I morgen snakker vi med Pere Guardiola, svarte advoktaten.

Marca skrev i går at det nettopp er Barca som står først i køen for å signere Suarez, den katalanske klubben skal være villige til å sende en rekke spillere i retur til Anfield.

Søksmål The Times melder i dag at Liverpool vurderer søksmål mot Fifa, i og med at Liverpool som klubb for svi for Suarez' handlinger på den internasjonale arenaen.

Dessuten kan Suarez' karantene senke prisen på angriperen. Daily Mirror skriver i dag at Barcelona tror de får kjøpt 27-åringen for bare 50 millioner pund, fordi uruguaneren er utestengt i fire måneder og regnes som en skadet vare.

Avisa mener at Liverpool har satt prisen til 70 mill. pund, eller drøyt 750 millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer