Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suarez angrer bare på to skandaler

Evra-bråket er ikke en av dem.

GRUNNLØSE BESKYLDNINGER: Luis Suarez (t.h) fastholder at Patrice Evra (t.h) kom med uriktige rasismebeskyldninger mot ham etter kampen på Anfield i oktober 2011. Foto: REUTERS / Phil Noble /  NTB SCANPIX
GRUNNLØSE BESKYLDNINGER: Luis Suarez (t.h) fastholder at Patrice Evra (t.h) kom med uriktige rasismebeskyldninger mot ham etter kampen på Anfield i oktober 2011. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Luis Suarez har vist sensasjonell form i Liverpool-trøya denne sesongen, med 23 ligamål på 21 kamper.

Samtidig er Liverpool atter en gang i gullkampen, mens Suarez til sommeren skal skyte Uruguay til suksess i VM-sluttspillet.

Det er med glede at 27-åringen registrerer at han for tida anerkjennes for alt det riktige han gjør på fotballbanen.

Voksen - Jeg er blitt voksen, jeg tenker mer gjennom ting enn før. Nå kan ikke folk i England snakke om meg fordi jeg gjør ting galt. De er nødt til å snakke om meg bare som fotballspiller, sier Suarez i et intervju med radiokanalen Sport 890 AM i hjemlandet.

Han går ikke med på at han tidligere gjorde så fæle ting.

- Jeg har bare gjort to feilsteg i karrieren min. Den første kom da jeg spilte for Ajax og beit en motspiller. Den andre var da jeg bet (Branislav) Ivanovic, sier Suarez.

- Jeg har sagt unnskyld, det var alt og slutt på historien. Jeg angrer ikke på noe annet. Alle andre ting var som en film folk i England trodde på.

Ingen beviser Dermed avfeier han på nytt at han fortjente utstengelsen for rasisme mot Manchester Uniteds Patrice Evra for mer enn to år siden.

JAFS: Her skriver Branislav Ivanovic (t.v) ut etter at Suarez satte tennene i armen hans våren 2013. Uruguay-spissen fikk 10 kampers karantene etter hendelsen. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
JAFS: Her skriver Branislav Ivanovic (t.v) ut etter at Suarez satte tennene i armen hans våren 2013. Uruguay-spissen fikk 10 kampers karantene etter hendelsen. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer

Han ble utstengt i åtte kamper for ordene til backen, og har tidligere gitt uttrykk for at United konspirerte mot ham.

- Saken med Evra var usann. Jeg ble beskyldt uten bevis. Men det er histore nå. Jeg var lei meg da, men jeg er lykkelig nå, sier Suarez.

I radiointervjuet innrømmer den driblesterke spissen at han frykter skader etter at både Radamel Falcao (Monaco) og Theo Walcott (Arsenal) pådro seg langvarige kneskader i vinter.

- Det som skjedde med Falcao and Walcott skremte meg. Men du må leve i nuet og hele tiden gi alt for klubben. Det går ikke an å tenke på slikt hele tiden.

Hele Norges coronakart