VAMPYR? Luis Suarez går i bakken i en duell med PSVs Wilfred Bouma under lørdagens kamp. Ajaz-kapteinen satte seinere tennene i skulderen til PSVs Otman Bakkal. Nå blir han straffet av sin egen klubb. Foto: Toussaint Kluiters, AFP/Scanpix
VAMPYR? Luis Suarez går i bakken i en duell med PSVs Wilfred Bouma under lørdagens kamp. Ajaz-kapteinen satte seinere tennene i skulderen til PSVs Otman Bakkal. Nå blir han straffet av sin egen klubb. Foto: Toussaint Kluiters, AFP/Scanpix Vis mer

Suarez beit PSV-spiller i skulderen

Ajax utestenger sin egen spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Uruguays Luis Suarez gjorde seg mektig upopulær da han med en kynisk hands reddet ballen på streken i sluttsekundene i VM-kvartfinalen mot Ghana - og skrøt av det etterpå.

Nå er Ajax-spilleren igjen i hardt vær etter ufin oppførsel under helgas kamp mot PSV.

Mot slutten av kampen oppsto det heftig diskusjon mellom flere spillere fra hvert av lagene da Ajax' Rasmus Lindgren ble utvist. I tumultene satte Suarez tennene i skulderen - eller helt øverst på brystet til PSVs Otman Bakkal- og beit til.

Dette skjedde en snau meter fra øynene på dommer Björn Kuipers, men han unngikk likevel å se det. Dermed ble det ikke gitt noe kort til «vampyren» Suarez.

I ettertid har dommeren sett episoden som ble fanget opp av TV-kameraene og kan blant annet kan ses på YouTube, og sier han ville vist uruguayaneren rett av banen.

- Hvis jeg hadde sett dette på banen, er det ingen tvil om at Luis Suarez hadde fått direkte rødt kort. Han biter Otman Bakkal, sier Kuipers til De Telegraaf.

Men nå sørger Ajax selv for at Suarez får straff. De har besluttet å sette kapteinen sin på benken i de to neste kampene. I tillegg må han betale det klubben på hjemmesiden sin omtaler som en «stor bot» til et veldedig formål.

Klubben sier imidlertid ikke noe i meldingen på nettsiden om hvorvidt Suarez er aktuell i hjemmekampen mot Real Madrid i Champions League i morgen.

<strong>RESERVEKEEPER:</strong> Uruguays keeper Fernando Muslera var utspilt, men Luis Suarez reddet på streken. Ghanas Asamoah Gyan misset på straffesparket, Uruguay vant straffekonken og gikk til semifinalen i VM. Foto: Yasuyoshi Chiba, AFP/Scanpix
RESERVEKEEPER: Uruguays keeper Fernando Muslera var utspilt, men Luis Suarez reddet på streken. Ghanas Asamoah Gyan misset på straffesparket, Uruguay vant straffekonken og gikk til semifinalen i VM. Foto: Yasuyoshi Chiba, AFP/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer