- Suarez bør reise til spansk fotball

Svigerfar: - Har ikke noe mer å bevise i England.

KASTEBALL: Luis Suarez linkes til både Barcelona og Real Madrid i sommer, og nå har også svigerfaren til den uruguayanske Liverpool-spissen sagt sitt i overgangsryktene rundt Luis Suarez. Foto: Daniel Garcia / AFP / NTB Scanpix
KASTEBALL: Luis Suarez linkes til både Barcelona og Real Madrid i sommer, og nå har også svigerfaren til den uruguayanske Liverpool-spissen sagt sitt i overgangsryktene rundt Luis Suarez. Foto: Daniel Garcia / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Luis Suarez sendte England ut av VM med sine to scoringer i 2-1-seieren i Sao Paulo sist torsdag.

I kveld må Suarez og Uruguay slå Italia om de også skal avansere til åttendedelsfinalen - på bekostning av nettopp italienerne.

Det blir et møte mellom to av fotballens «bad boys» i Natal - hvor enten Suarez eller Mario Balotelli ryker ut av mesterskapet, ettersom sensasjonslaget Costa Rica allerede har sikret seg avansement fra gruppe D takket være sine to strake seirer.

Men det kommer uansett et liv også etter VM. Mange av de som har brukt VM til å markedsføre seg selv vil garantert skifte beite før den europeiske ligafotballen starter opp igjen over sommeren.

31 scoringer Suarez trenger derimot ikke et godt verdensmesterskap for å være attraktiv.

Hans superform i Premier League sist sesong, hvor ligaens toppscorer noterte seg for 31 scoringer - til tross for at han var suspendert i de fem første serierunden - har fært til et kappløp mellom de spanske gigantene Barcelona og Real Madrid om å sikre seg den uruguayanske superspissen.

Nylig meldte den spanske avisen Mundo Deportivo at Suarez skal være på vei til Barcelona i en avtale verdt rundt 65 millioner euro (ca. 550 millioner kroner), men også Real Madrid skal være i ferd med å forberede et megabud på spissen.

- Spania beste mulighet Nå har svigerfaren til Suarez vært på banen og virkelig satt fart i overgangsspekulasjonene rundt Liverpool-spissen. Ifølge rapporter i Spania har Gustavo Balbi, faren til Suarez' kone Sofia, uttalt følgende:

- Han har ikke noe mer å bevise i England. Det er riktig tidspunkt for en forandring, og av respekt for Liverpool vil han ikke gå til en annen engelsk klubb. Om han forlater Premier League, så vil hans beste mulighet være å spille i Spania.

Om Suarez lytter til svigerfar er selvsagt et åpent spørsmål, men historien om hvordan superspissen fra Uruguay sikret seg datteren til Gustavo Balbi, er så søt at den har gått verden rundt på nett - og har også blitt fortalt i Dagbladet.

Det var nettopp i Barcelona han ble gjenforent med ungdomskjæresten etter at han skrev under for nederlandske Groningen i 2006.

- Alltid drømt om Barcelona Ifølge Suarez' tidligere lagkamerat i Ajax, Gabri Garcia, har Suarez alltid hatt en drøm om å spille for Barcelona.

- I hans hode har han alltid sett for seg en dag å spille for Barcelona. Det vil være en stor signering for Barcelona og han vil tilpasse seg raskt, og i tillegg bor familien til kona hans i Barcelona, sa Garcia nylig på radiogrammet Esports en Xarxa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer