HATTRICK: Her løper Luis Suarez fra Paul Scharner og setter inn sitt tredje og Liverpools fjerde mål for dagen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
HATTRICK: Her løper Luis Suarez fra Paul Scharner og setter inn sitt tredje og Liverpools fjerde mål for dagen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLISVis mer

Suarez briljerte

Wigan var sjanseløse mot Liverpool.

(Dagbladet): Wigan tok avspark og gikk rett i angrep på hjemmebane mot Liverpool.

Derfra og ut var det bare ett lag på banen, og til slutt stod det 4-0 til Merseyside-laget.

- Forhåpentligvis kan vi fortsette å score så mange mål, sa Stewart Downing til TV2 etter kampen.

Iskald Når Wigan først så ut til å nærme seg noe farlig stod en briljant Pepe Reina i veien.

Også i den andre hadde Liverpool en spiller som dominerte. Etter at Stewart Downing hadde satt bannebrasken på et Coutinho-innlegg og sørget for 0-1, handlet alt om Luis Suarez.

Først var han iskald alene med Ali al-Habsi etter 18 minutter, før han var heldig et drøyt kvarter senere. Et frispark fra 25 meter skiftet delvis retning i Wigan-muren og snek seg inn i det lengste hjørnet. Al-Habsi har hatt bedre involveringer enn denne.

I starten av andreomgang fullførte Premier Leagues toppscorer sitt hattrick. Nok en gang løp han fra Wigan-forsvaret, og nok en gang var han iskald alene med keeper.

På nivå med QPR Dermed ble han den andre spilleren denne lørdagen som scorer tre mål, etter at Shinji Kagawa gjorde det for Manchester United tidligere i dag.

Og ikke nok med det - Suarez er nå den tredje Liverpool-spilleren i historien med 20 eller flere scoringer i løpet av en Premier League-sesong. Bare Fernando Torres (24 mål i 2007/2008) og Robbie Fowler (25 mål i 1994/1995 og 28 mål i 1995/1996) har klart det før ham.

I tillegg har urugayaneren med den karakteristiske tanngarden nå like mange mål (21) som QPR denne sesongen.