NEKTET Å HÅNDHILSE: Luis Suarez dyttet bort hånda til Patrica Evra. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / Scanpix
NEKTET Å HÅNDHILSE: Luis Suarez dyttet bort hånda til Patrica Evra. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / ScanpixVis mer

Suarez dyttet bort hånda til Evra

Og da nektet Ferdinand å ta ham i hånda.

Livestudio: Følg Manchester United - Liverpool direkte nå.

(Dagbladet): Luis Suarez nektet å ta Patrice Evra i hånda da Manchester United og Liverpools spillere skulle hilse på hverandre før kampstart i dag.

Evra strakk frem hånda og tok etter Suarez sin. Da Suarez nektet å ta hånda til Evra tok sistnevnte tak i håndleddet til Suarez, noe som førte til at dyttet bort Evras hånd. Det førte til at nestemann i linja, Rio Ferdinand, nektet å ta Suarez i hånda.

VIDEO: Hos TV 2 Sporten kan du se video av situasjonen.

- Jeg blir trist rett og slett. At voksne folk ikke kan gjøre noe så enkelt som å ta hverandre i henda. Kanskje en bare må ta vekk hele ordninga, sa Erik Thorstvedt i TV2s Premier League-studio.

Etter situasjonen smilte Evra mens han gjorde ferdig de siste oppvarminsøvelsene.

Det kokte på Old Trafford også før lagene kom på banen. United-fansen sang sanger om Suarez, og buet øredøvende da navnet hans ble lest opp.

Luis Suarez fikk som kjent åtte kampers karantene, og en saftig bot etter at FA dømte han skyldig i å ha kommet med en rasistisk bemerkning mot Patrice Evra i møtet mellom laga i september.

Liverpool har hele tiden støttet urugayaneren, og senest mandag sa Liverpool-manager Kenny Dalglish at Suarez aldri skulle ha vært utestengt.

Alex Ferguson sa på gårsdagens pressekonferanse at United bevisst hadde holdt en lav profil i saken, og han mente at Liverpool var de som hadde snakket mest om saken til media.