HYLLEST: Luis Suarez har blitt kritisert både for filming og rasisme i høst. Men Liverpools målscorere Andy Carroll og Charlie Adam roste uruguayaneren da de tok imot bestemannsprisen på hans vegne etter kampen. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
HYLLEST: Luis Suarez har blitt kritisert både for filming og rasisme i høst. Men Liverpools målscorere Andy Carroll og Charlie Adam roste uruguayaneren da de tok imot bestemannsprisen på hans vegne etter kampen. Foto: Darren Staples, Reuters/ScanpixVis mer

- Suarez er fantastisk å spille med

Målscorerne hyllet uruguayaneren etter 2-0-seier borte.

(Dagbladet): West Bromwich - Liverpool 0-2.

Liverpool har ikke tapt en kamp siden de fikk 4-0-bank på White Hart Lane 18. september. Siden da har de spilt sju kamper i alle turneringer - og tatt med seg fem seirer og to uavgjort.

I kveld var de knapt truet i det hele tatt borte mot West Bromwich.

En nøkkelmann for Liverpool var omdiskuterte Luis Suarez. Han storspilte, og var sentral i forkant av begge målene.

Klønete felling Det første målet kom på et straffespark etter at Suarez ble felt av en klønete Jerome Thomas. Charlie Adam satte ballen sikkert i mål fra ellevemeteren.

Det andre målet kom på en rask og effektiv kontring, der Suarez spilte fri Andy Carroll, som på tross av en litt lang førsteberøring fikk dyttet ballen forbi Ben Foster i WBA-målet.

De to målscorerne stilte i TV-intervju etter kampen, men måtte ta med champagneflaska til banens beste inn i garderoben, der Luis Suarez satt.

- Han er fantastisk. Han skaper sjanser for alle på laget, og scorer selv. Han er fantastisk å spille sammen med, skryter Carroll.

Snytt for straffe(r) Carroll får selv en dose skryt av Charlie Adam:

- Den store mannen var fantastisk i dag, og det andre målet var utrolig.

Liverpool ble snytt for i alle fall én og kanskje to straffer i tillegg til den de fikk i første omgang, og Stewart Downing traff stanga helt på slutten av kampen.

Men 2-0 borte holder i massevis for Liverpool, som dermed puster Chelsea og Newcastle i nakken i kampen om tredjeplassen bak Manchester-lagene.

MÅLET MANGLET: Luis Suarez fortviler etter å ha misbrukt en stor scoringssjanse mot WBA. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
MÅLET MANGLET: Luis Suarez fortviler etter å ha misbrukt en stor scoringssjanse mot WBA. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix Vis mer