Suarez er med i den foreløpige troppen til Vålerenga-kampen

Men kan være skadet.

 LITE FORNØYD:  Luis Suarez har truet med rettslige skritt for å komme seg bort fra Liverpool. Foto:  PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTB Scanpix
LITE FORNØYD: Luis Suarez har truet med rettslige skritt for å komme seg bort fra Liverpool. Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTB ScanpixVis mer

Luis Suárez er med i den foreløpige Liverpool-troppen til onsdagens treningskamp mot Vålerenga, melder TV 2.

Stjernespissen ønsker seg bort fra den engelske storklubben, men er med i Liverpools 24-mannstropp som Vålerenga har fått tilsendt.

- Vi har mottatt den foreløpige troppen til Liverpool. Den inneholder 24 spillere inkludert alle fire nykommerne, og de aller fleste største stjernene på plass. Nå skal Liverpool trene ytterligere en gang i England før ankomst til Oslo, men både Steven Gerrard og Luis Suárez er blant navnene vi har mottatt, opplyser mediesjef Lasse A. Vangstein til TV 2.

Det er likevel ikke sikkert at uruguayaneren spiller på Ullevaal onsdag. Ifølge Liverpool-manager Brendan Rodgers pådro spissen seg en smell i ankelen mandag.

- Vi må vente og se. Han fikk seg faktisk et smell i ankelen på trening i formiddag. Men ellers er alle friske og det kommer til å bli en fornøyelse å komme med vår klubb til deres flotte land, sier Rodgers til TV 2.

Suárez har i sommer blitt koblet til flere klubber. Det er kjent at Liverpool har avslått to bud fra Arsenal på 26-åringen.

(NTB)