Foto: AP Photo/Tim Hales
Foto: AP Photo/Tim Hales Vis mer

Suarez fikset straffespark for Liverpool

Men Adam sløste det bort da Wigan klarte uavgjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Wigan - Liverpool 0-0

Søkelyset var på Luis Suarez før Liverpools kamp mot Wigan.

Suarez, som i går ble funnet skyldig i rasisme mot Patrice Evra, startet oppgjøret og smilte og lo med lagkameratene før kampstart. Liverpools spillere og støtteapparat hadde også på seg t-skjorter med et bilde av Suarez' på for å vise støtte til urugayaneren.

- Det er for å vise alle som tviler på om vi støtter Suarez eller ikke. Det er ingen tvil nå, sa Liverpool-manager Kenny Dalglish før kampstart.

Suarez spilte en grei kamp for de helrøde, og kunne tegnet seg på scoringslisten da saksesparket hans ble stoppet i feltet av Gary Cahill. Liverpool fikk straffe, men Charlie Adam brant straffen.

Etter 87. minutter ble Suarez byttet ut til fordel for Andy Carroll, og gikk av til stor applaus fra de tilreisende supporterne.

Startet bra Liverpool startet kampen bra, og den første halvtimen var det stort sett enveiskjøring mot Ali al-Habsi i Wigan-buret.

Den tidligere Lyn-keeperen vartet imidlertid opp med flere imponerende redninger.

Wigan hadde også gode muligheter mot slutten i den andre omgangen, men Pepe Reina hadde stort sett kontroll på det som kom hans vei.

I den andre omgangen gikk det mye frem og tilbake, og Liverpool burde selvsagt tatt ledelsen da Suarez fikset straffespark til gjestene etter femti minutter.

Kuyt-bom Liverpool og Dirk Kuyt fikk en stor mulighet etter 65 minutter, men nederlenderen skjøt over da han bare kunne bredsidet ballen i mål.

Mot slutten var Wigan skarpest, og med marginene på sin side kunne Roberto Martinez' menn tatt en overraskende seier på eget gress.

Men det endte 0-0, og Wigan spilte med det sin andre uavgjortkamp mot et av de store lagene på eget gress. I helga klarte de 1-1 mot Chelsea.

- Det var et stort resultat for oss. Vi har vist god lagmoral de siste kampene, tre poeng mot West Brom og ett poeng mot to store lag. Alle trodde Wigan ville slite,
It's a big result for us. We have shown good team spirit in the last three games - three points against West Brom and points against two big sides in Chelsea and Liverpool. Everyone thought Wigan would struggle but we have shown we will fight to stay in this league."

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer