Suarez gir paparazziene skylda for at han vil bort

- De er alltid der.

PAPPA LUIS MISLIKER PAPARAZZI: Liverpools Luis Suarez tar bilder av datteren etter kampen mot QPR 19. mai. Han forklarer ønsket om å forlate England med at han ikke kan gå noe sted uten å bli fotografert. Foto: Phil Noble, Reuters / NTB Scanpix
PAPPA LUIS MISLIKER PAPARAZZI: Liverpools Luis Suarez tar bilder av datteren etter kampen mot QPR 19. mai. Han forklarer ønsket om å forlate England med at han ikke kan gå noe sted uten å bli fotografert. Foto: Phil Noble, Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Luis Suarez sa nylig at det ville være vanskelig å takke nei til Real Madrid. Så sa agenten hans at han ikke ville bort, og Suarez har understreket at han ikke har noen avtale med den spanske storklubben.

Nå bekrefter imidlertid uruguayaneren i relativt klare ordelag at han ønsker seg vekk fra England.

- Det er et godt tidspunkt for et miljøskifte på grunn av alt jeg har vært gjennom i England, hvor jeg ikke har blitt bedømt som spiller, men basert på andre ting, sier Suarez ifølge Sky Sports.

- Løgner Han pådro seg nylig sin andre lange karantene da han beit Chelseas Branislav Ivanovic. Den første kom etter rasistiske uttalelser i retning Manchester Uniteds Patrice Evra.

- Jeg har hatt en vanskelig tid, veldig vanskelig, og tingene som har blitt sagt er løyner. Man har grenser, og familien lider også, sier Suarez.

Han sier han ikke har noe mot Liverpool som klubb, tvert imot. Men han bekymrer seg for hva datteren vil få høre om faren sin.

Men selv om han ønsker seg vekk, sier Suarez under en pressekonferanse med landslaget i forkant av onsdagens kamp mot Frankrike at han ikke har snakket verken med Liverpool eller Real Madrid foreløpig. Han hevder altså at han ikke vet om han blir solgt nå.

- Jeg vet ikke når jeg drar, og jeg vet ikke om jeg blir. Hvis jeg blir, er det fordi det er en flott klubb, men jeg vet også at det blir vanskelig på grunn av behandlingen jeg får fra pressen.

- Sludder Han sier han ville forstått det om mediene sto og ventet på ham når han kom på trening, men han hevder han ikke får gå i fred noen steder.

- Jeg kan ikke gå tur med barnet mitt, paparazziene er alltid der, sier Suarez.

Ikke alle representanter for engelsk presse kjøper forklaringene til Liverpool-spissen.

Tony Barrett som er Liverpool-basert reporter for The Times, skriver følgende på Twitter:

- Den paparazzi-påstanden fra Suarez er det komplette sludder. Han ble nesten ikke plaget. Tror han ikke det er fotografer i Madrid?

Når det gjelder Madrid-uttalelsen tidligere i uka, sier Suarez at det var en mer generell uttalelse.

- Det er normalt at det er umulig å si nei til store lag som man alltid drømmer om, sier han.