Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suarez har bare scoret tre mål i Barcelona-drakta. Nå lover han at det kommer fler

- Jeg er sikker på at det skal komme med hjelp fra lagkameratene.

SKAL SCORE MER: Luis Suárez har bare scoret tre ganger siden gigantovergangen til Barcelona i sommer, men spissen er sikker på at scoringene snart vil komme jevnlig. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
SKAL SCORE MER: Luis Suárez har bare scoret tre ganger siden gigantovergangen til Barcelona i sommer, men spissen er sikker på at scoringene snart vil komme jevnlig. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGO Vis mer

Luis Suárez har bare scoret tre ganger siden gigantovergangen til Barcelona i sommer, men spissen er sikker på at scoringene snart vil komme jevnlig.

I sine to siste sesonger i Liverpool, scoret Suárez henholdsvis 30 og 31 mål, men i Barcelona har målsnittet så langt ikke vært i nærheten.

På elleve kamper i alle turneringer står 27-åringen med, for ham å være, relativt beskjedne tre scoringer.

- Jeg er naturligvis angrepsspiller som elsker å score, og det har jeg gjort i alle klubbene mine. For tiden scorer jeg ikke så mye, men jeg er sikker på at målene skal komme med hjelp fra lagkameratene mine, sier han.

Etter en litt rotete sesongstart, er Barcelona nå ubeseiret på sine seks siste seriekamper. Fem av dem har endt med seier.

De er nummer to i La Liga, ett poeng bak Real Madrid, som også har én kamp til gode.

- Så lenge laget vinner viktige kamper, som de gjør for øyeblikket, er jeg glad om jeg scorer eller ei. Jeg stiller riktignok høye krav til meg selv, sier Suárez.

En forklaring på at uruguayaneren ikke er like skarp foran mål som vanlig, er utestengelsen fra juni til slutten av oktober. Suárez ble suspendert i fire måneder for å bite Italias Giorgio Chiellini under VM.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media