Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suarez har signert ny kontrakt med Liverpool

Omtales som «langvarig» av klubben.

 NY KONTRAKT:  Luis Suarez har skrevet under på en langvarig kontrakt for Liverpool. Hvor lang den er, eller hvor mye spissen får, nevner ikke klubben. Foto: REUTERS / Toby Melville / NTB Scanpix
NY KONTRAKT: Luis Suarez har skrevet under på en langvarig kontrakt for Liverpool. Hvor lang den er, eller hvor mye spissen får, nevner ikke klubben. Foto: REUTERS / Toby Melville / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Luis Suarez har signert en langvarig kontrakt med Liverpool, melder klubben, ved et bilde av en smilende 26-åring.

Hvor lenge kontrakten er på, nevnes det derimot ikke et ord om.

Suarez kom til Liverpool i 2011, og bare denne sesongen alene har spissen scoret 17 mål på elleve kamper.

I fjor sommer skrev spilleren under på en ny og forbedret kontrakt med klubben. Egentlig hadde 26-åringen igjen 2,5 år på kontrakten før den nye avtalen i dag.

Heller ikke hvor mye Surez får for å utvide kontrakten sin, vites ikke. Tidligere i uka ble det kjent at Liverpool var villig til å betale en hver pris for å beholde den viktige spilleren, noe som ser ut til å ha gått i orden.

Høyst sannsynlig er Suarez nå Liverpools best betalte spiller gjennom historien, og har med det sikret framtida, som han selv sier.

- Jeg er svært fornøyd med å ha kommet til enighet om en ny avtale med Liverpool, og at jeg har fått sikret framtida mi på lang sikt, sier Suarez til klubbens hjemmeside.

Liverpool-manager er naturligvis glad for at 26-åringen velger å bli i klubben en stund til.

- Luis er et talent i verdensklasse, og det å få beholde han er kritisk i forhold til hva vi forsøker å oppnå, sier Rodgers.