- Suarez har skadet merkevaren Liverpool

Får kjeft av klubbens direktør.

 TILBAKE:  Luis Suarez lover Liverpool-supporterne å gi alt for klubben i tiden som kommer. Foto: Paul Ellis / AP / NTB Scanpix
TILBAKE: Luis Suarez lover Liverpool-supporterne å gi alt for klubben i tiden som kommer. Foto: Paul Ellis / AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går kveld var Luis Suarez tilbake i Liverpool-drakta. Etter å ha vært utestengt i ti kamper, starter uruguayaneren i 1-0-tapet for Manchester United.

Spissen var tilbake i godt gammelt slag. Han serverte både tunneler, gestikulerte hver gang han hadde muligheten og var en offensiv kraft for Liverpool.

Til frustrasjon for Uniteds forsvarsspillere.

- Han er nok den beste spissen jeg noen gang har spilt mot. Han er litt annerledes enn andre spisser og du må alltid være på tå hev, sier Jonny Evans i et intervju etter kampen.

Oppførselen var stikk i strid med den Suarez som hånet sin egen klubb i sommer.

Ødelegger Det har vært en rekke hendelser med Suarez i sentrum. Han er blitt suspendert en rekke ganger iløpet av den korte tiden i Liverpool.

Sist i sommer, da spissen var villig til å ta i bruk alle triks i boka for å komme seg bort fra klubben.

- Alle hendelsene skader merkevaren Liverpool, slår Liverpools administrerende direktør Ian Ayre fast til The Guardian.  Men klubben vil fortsatt beholde uruguayaneren.

- Han har gjort en god jobb med å utvikle seg som person. Han er også en nøkkelperson på banen. Han er en street-fighter, sier Ayre ifølge den engelske avisa.

Vil bli  Suarez selv innrømmer at han hadde det tøft i sommer. Men nå skal han være innstilt på å kjempe seg inn igjen i varmen i klubben.

- Det har vært en vanskelig tid, men for meg selv og laget er det veldig viktig at jeg er tilbake. Jeg kan hjelpe laget nå, det kan jeg ikke hvis jeg ikke spiller, sier hovedpersonen til Liverpool Echo.

- Jeg skal gi alt på banen. Jeg er er her for å hjelpe Liverpool. Jeg skal gjøre mitt beste, sier spissen.

Om det bare er et PR-stunt for å roe supportene, eller om Suarez virkelig vil spille for klubben, er vanskelig å si. Men i går brydde supportene seg lite om historien, de sang Suarez navn fra første sekund.

På vei bort Den gamle Liverpool-helten Mark Lawrenson tror likevel at spissen er ferdig i Liverpool. Han hevder at klubben allerede har planlagt å selge sin toppscorer.

- Liverpool vil ikke si det offentlig, men de har snakket om det. For å være ærlig: Han drar om Liverpool ikke blir blant de fire beste, sier han til International Business Times.