Suarez holdt på å levere en «overraskelsesgave» til Arsenal-supporterne

På hengende håret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Arsenal - Barcelona 20.45

(Dagbladet): Forrige uke startet Europas gjeveste klubbturnering igjen opp etter juleferien, i kveld fortsetter ballet med to virkelige godbiter. Arsenal tar imot Barcelona på Emirates og Bayern München gjester Juventus i Torino.

De regjerende mesterne fra Spania har vært i fryktinngytende form den siste tiden, og angrepstrioen bestående av Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar får ekspertene til å trekke fram de mest fargerike superlativene.

Men det var nesten så publikum på Emirates ble snytt for en tredjedel av angrepsrekka i kveld, uten at det nødvendigvis er noe hjemmelagets tilhengere hadde tatt veldig tungt på.

«Overraskelsesgave» BBC skriver i formiddagstimene i dag at «Arsenal nesten fikk en overraskelsesgave» av den uruguayanske spydspissen da han glemte passet sitt hjemme.

Den britiske rikskringkasteren spekulerer i om det var en ren forglemmelse eller om nervene spilte ham et puss, men det som er sikkert er at en representant for klubben rakk hjem til 29-åringen og tilbake til flyplassen før det var for sent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer