Suarez holdt på å levere en «overraskelsesgave» til Arsenal-supporterne

På hengende håret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Arsenal - Barcelona 20.45

(Dagbladet): Forrige uke startet Europas gjeveste klubbturnering igjen opp etter juleferien, i kveld fortsetter ballet med to virkelige godbiter. Arsenal tar imot Barcelona på Emirates og Bayern München gjester Juventus i Torino.

De regjerende mesterne fra Spania har vært i fryktinngytende form den siste tiden, og angrepstrioen bestående av Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar får ekspertene til å trekke fram de mest fargerike superlativene.

Men det var nesten så publikum på Emirates ble snytt for en tredjedel av angrepsrekka i kveld, uten at det nødvendigvis er noe hjemmelagets tilhengere hadde tatt veldig tungt på.

«Overraskelsesgave» BBC skriver i formiddagstimene i dag at «Arsenal nesten fikk en overraskelsesgave» av den uruguayanske spydspissen da han glemte passet sitt hjemme.

Den britiske rikskringkasteren spekulerer i om det var en ren forglemmelse eller om nervene spilte ham et puss, men det som er sikkert er at en representant for klubben rakk hjem til 29-åringen og tilbake til flyplassen før det var for sent.

Og godt er det for et Barcelona-lag som skal jakte viktige bortemål i kveld. Trioen, også døpt «MSN», har nemlig scoret imponerende 91 mål så langt denne sesongen.

Suarez har selv stått for 41 av disse.

Ikke første gang Passkluss for fotballspillere i den ypperste verdenseliten er derimot ikke noe nytt fenomen, og det er de som har måttet lide langt mer for det enn Suarez måtte gjøre i dag.

Manchester United-forsvarer Marcos Rojo måtte godta en bot på over halvannen million norske kroner etter at han ikke hadde fornyet passet sitt før laget hans skulle på turné i USA i sommer.

I november 2013 satte Jose Mourinho gullgutten Eden Hazard ut av laget etter han glemte passet sitt før en viktig Champions League-kamp mot Schalke. Unnskyldningen var at han hadde mistet det etter å ha besøkt gamle lagkamerater i Lille helga i forveien.

Danny Welbeck og Nani, også Manchester United-spillere, hadde samme opplevelse som Suarez hadde i dag tilbake i 2012. Den gang måtte Wayne Rooney trå til og hente passet til Welbeck, mens en klubbfunksjonær måtte hente portugiserens identifikasjonspapirer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer