Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suarez holdt på å levere en «overraskelsesgave» til Arsenal-supporterne

På hengende håret.

• Arsenal - Barcelona 20.45

(Dagbladet): Forrige uke startet Europas gjeveste klubbturnering igjen opp etter juleferien, i kveld fortsetter ballet med to virkelige godbiter. Arsenal tar imot Barcelona på Emirates og Bayern München gjester Juventus i Torino.

De regjerende mesterne fra Spania har vært i fryktinngytende form den siste tiden, og angrepstrioen bestående av Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar får ekspertene til å trekke fram de mest fargerike superlativene.

Men det var nesten så publikum på Emirates ble snytt for en tredjedel av angrepsrekka i kveld, uten at det nødvendigvis er noe hjemmelagets tilhengere hadde tatt veldig tungt på.

«Overraskelsesgave» BBC skriver i formiddagstimene i dag at «Arsenal nesten fikk en overraskelsesgave» av den uruguayanske spydspissen da han glemte passet sitt hjemme.

Den britiske rikskringkasteren spekulerer i om det var en ren forglemmelse eller om nervene spilte ham et puss, men det som er sikkert er at en representant for klubben rakk hjem til 29-åringen og tilbake til flyplassen før det var for sent.

Og godt er det for et Barcelona-lag som skal jakte viktige bortemål i kveld. Trioen, også døpt «MSN», har nemlig scoret imponerende 91 mål så langt denne sesongen.

Suarez har selv stått for 41 av disse.

Ikke første gang Passkluss for fotballspillere i den ypperste verdenseliten er derimot ikke noe nytt fenomen, og det er de som har måttet lide langt mer for det enn Suarez måtte gjøre i dag.

Manchester United-forsvarer Marcos Rojo måtte godta en bot på over halvannen million norske kroner etter at han ikke hadde fornyet passet sitt før laget hans skulle på turné i USA i sommer.

I november 2013 satte Jose Mourinho gullgutten Eden Hazard ut av laget etter han glemte passet sitt før en viktig Champions League-kamp mot Schalke. Unnskyldningen var at han hadde mistet det etter å ha besøkt gamle lagkamerater i Lille helga i forveien.

Danny Welbeck og Nani, også Manchester United-spillere, hadde samme opplevelse som Suarez hadde i dag tilbake i 2012. Den gang måtte Wayne Rooney trå til og hente passet til Welbeck, mens en klubbfunksjonær måtte hente portugiserens identifikasjonspapirer.