Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Suarez må gjøre som han selv vil

Men Gerrard ber spissen ta Evra i hånda før storkamp.

MØTES TIL KAMP: Manchester Uniteds Patrice Evra og Liverpools Luis Suarez møtes til kamp på Anfield i dag. Foto: AP Photo/Jon Super
MØTES TIL KAMP: Manchester Uniteds Patrice Evra og Liverpools Luis Suarez møtes til kamp på Anfield i dag. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Følg Liverpool - Man. United fra klokka 14.30 i fotballstudio.

(Dagbladet): Liverpool får besøk av Manchester United i dag, og det er et presset hjemmelag som jakter sesongens første seier i serien.

Liverpools nye manager, Brendan Rodgers står med to tap og to uavgjort på de fire første Premier League-kampene og lite vil smake bedre enn seier mot rivalen United i ettermiddag.

Før kampen er det fortsatt usikkert om forholdet mellom Liverpools Luis Suarez og Uniteds Patrice Evra igjen vil havne i fokus. Spillerne var innblandet i en rasismesak i fjor - noe som endte med at Suarez nektet å ta Evra i hånda da lagene møttes i februar.

Ifølge Daily Mail har United-sjef Alex Ferguson allerede bekreftet at Evra garantert spiller kampen, og at laget ikke vil ha noen problemer med den obligatoriske hilsingen før kampen.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard håper alle slipper å se samme scener som da Suarez og Evra ikke hilset forrige sesong.

- Mitt råd til ham (Suarez) er å ta Evra i hånda og komme seg videre. Suarez må selv gjøre som han vil, selvsagt. Men jeg vil tro også han vil komme seg videre, sier Gerrard.

- Det er disse to spillerne som er nøkkelen. Hilsingen er starten på kampen og de har sjansen til å sørge for en god start.

Dagens kamp er den første på Anfield etter den nye rapporten fra Hillsborough-ulykken.

- Det er millioner av mennesker som vil se kampen, og det er en fantastisk mulighet til å gi en riktig og verdig beskjed til fansen, sier Gerrard.

Før kampen vil kapteinene Gerrard og Nemanja Vidic slippe løs 96 røde ballonger til minne om de som mistet livet i ulykken.

JAKTER SEIER: Liverpool og Steven Gerrard har ikke vunnet i serien denne sesongen. Foto:. REUTERS/Russell Cheyne
JAKTER SEIER: Liverpool og Steven Gerrard har ikke vunnet i serien denne sesongen. Foto:. REUTERS/Russell Cheyne Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media