Suarez må kutte Real-flørten eller be om å bli solgt

Liverpool gir spissen klar beskjed.

MÅ BESTEMME SEG: Liverpool vil fortelle Luis Suarez at han enten må be klubben om å bli solgt eller slutte å snakke om andre klubber. De vil ikke sitte igjen uten erstatter om han presser gjennom en overgang etter at sesongen er i gang. Foto: Tim Hales, AP / NTB Scanpix
MÅ BESTEMME SEG: Liverpool vil fortelle Luis Suarez at han enten må be klubben om å bli solgt eller slutte å snakke om andre klubber. De vil ikke sitte igjen uten erstatter om han presser gjennom en overgang etter at sesongen er i gang. Foto: Tim Hales, AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpools uruguayanske spiss Luis Suarez fortsetter å snakke om Real Madrid.

I helga sa han i et intervju med spanske El Pais at han ville gi sjelen sin i hver eneste kamp for Madrid, som han har gjort for Uruguay, Ajax og Liverpool.

Suarez har kommet med flere uttalelser om Real Madrid, samtidig som han har sagt at han er klar over at han har kontrakt med Liverpool.

Nå kommer han til å få klar beskjed om enten å snurpe igjen, eller be Liverpool om å bli solgt, skriver Mirror, Daily Mail og The Sun.

- Luis vil bli fortalt, i klare ordelag, at han må legge kortene på bordet og det umiddelbart, sier en kilde i klubben til Mirror.

- Det kommer ikke på tale at (manager) Brendan Rodgers skal bli satt i en knipe uten muligheter til å hente en erstatter, dersom Suarez presser gjennom en overgang. Så han ønsker å få saken avgjort på den ene eller andre måten før sesongen starter, sier kilden.

Suarez sa i intervjuet at det plager ham at klubben ikke deltar i Champions League hvert år. Han har tidligere sagt at behandlingen fra engelske medier medvirker til at han vil ut av landet.