Suarez mener Liverpool ikke kunne kjempet om seriegull uten ham

- Jeg kunne reise med hevet hode.

STORSPILTE: Luis Suarez var en sensasjon for Liverpool forrige sesong. Spissen mener Liverpool ikke hadde vært på samme nivå uten ham. Foto:  AFP PHOTO/ ADRIAN DENNIS
STORSPILTE: Luis Suarez var en sensasjon for Liverpool forrige sesong. Spissen mener Liverpool ikke hadde vært på samme nivå uten ham. Foto: AFP PHOTO/ ADRIAN DENNISVis mer

Luis Suárez sier han kunne forlate Liverpool med hevet hode etter 31 scoringer i Premier League sist sesong.

Uruguayaneren forlot Anfield-laget til fordel for Barcelona etter fotball-VM, hvor han skjemte seg ut ved å bite Italias Giorgio Chiellini i skulderen. Sportslig var forrige sesong meget god for Suárez. Han sto over de seks første ligakampene for å ha bitt Chelseas Branislav Ivanovic, men ble likevel toppscorer i Premier League. Det hjalp Liverpool til en overraskende annenplass.

- Jeg kunne reise med hevet hode, for uten mine holdninger og mentalitet til å lede laget, tror jeg ikke Liverpool hadde gjort det så godt som de gjorde. Å komme tilbake til Champions League var et annet mål jeg hadde, sier Suárez ifølge Daily Mirror.

- Personlig suksess er alltid gledelig. Det gjør deg fornøyd, for det gir anerkjennelse for det harde arbeidet du legger ned. Men jeg setter alltid laget først, og Liverpool kom så nær ved å vinne Premier League. Det ville vært spektakulært, sier spissen.

- Jeg verdsetter alt laget gjorde. Men jeg gikk glipp av seks kamper og scoret alle PL-målene uten å være den som tok straffesparkene, fortsetter Uruguay-spissen. Suárez soner karantene etter at han bet Chiellini.

Først 25. oktober er det ventet at han spiller sin første offisielle kamp for Barcelona. Spanjolene betalte over 700 millioner kroner for Suárez da de lokket ham fra engelsk fotball i sommer.

(NTB)