Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suarez på benken i Barca-debuten

Ble presentert for fansen i kveld.

HYLLET: Luis Suarez (i midten) fikk en varm velkomst da han ble presentert som Barcelona-spiller på Camp Nou før treningskampen mot meksikanske Leon i kveld. Her står han sammen med en annen Barce-debutant, Thomas Vermaelen. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB Scanpix
HYLLET: Luis Suarez (i midten) fikk en varm velkomst da han ble presentert som Barcelona-spiller på Camp Nou før treningskampen mot meksikanske Leon i kveld. Her står han sammen med en annen Barce-debutant, Thomas Vermaelen. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

55 dager etter den famøse biteepisoden i Natal - og 31 dager etter at han signerte for Barcelona - var Luis Suarez tilbake på banen igien i kveld.

Anledningen var den 49. utgaven av Joan Gamper-Trophy, som Barcelona spiller rett før sesongstart.

Motstander i kveld var det meksikanske laget Leon.

Luis Suarez starter på benken for Barcelona, men manager Luis Enrique har lovet at spissen vil få sin debut i løpet av kampen.

Fortsatt utestengt
750-millionersspissen har trent med Barcelona siden CAS (idrettens voldgiftsrett) sist torsdag ga Suarez rett til å trene med sine nye lagkamerater - men opprettholdt straffen på fire måneders utestengelse fra offisielle kamper.

I tellende kamp er Luis Suarez først spilleklar 25. oktober. Dagen etter spilles El Clásico mot erkerival Real Madrid.

Årets Barcelona-tropp ble presentert for fansen på Canp Nou klokka 19.30 - en time før avspark mot Leon.

Mange nye
For denne kvelden handler ikke bare om Luis Suarez, selv om mye av oppmerksomheten naturligvis dreide seg om han. Men det har vært store utskiftninger hos katalanerne før årets sesong:

Marc-Andre Ter Stegen (keeper), Claudio Bravo (keeper), Jordi Masip (keeper), Jeremy Mathieu (forsvar), Thomas Vermaelen (forsvar), Rafinha (midtbane) og Ivan Rakitic (midtbane) ble også presentert som nye A-lagsspillere for Barcelona.

Og i tillegg er manager Luis Enrique ny mann i sjefsstolen, selv om han er en gammel kjenning for fansen. Enrique var en stor Barcelona-helt som spiller mellom 1996 og 2004.

Tidenes angrep
Suarez ble tatt i mot som en stor helt, og det stilles store forventninger til trioen som vil utgjøre Barcelonas angrepsrekke denne sesongen: Suarez, Lionel Messi og Neymar.

Neymar er friskmeldt etter skaden han pådro seg under VM, og starter for Barcelona i kveld. Det gjør også Messi, men supertalentet Rafinha utgjorde tredjemann i angrepsrekka fra start i kveld.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!